P Peder Martin Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. MSI Afterburner ekran kartımı görmüyor. Ekran kartım AMD Sapphire R7 250X ekran kartım var driveri güncel aygıt yöneticisinde de görünüyor. Ne yapmam? Lazım uygulamayı silip yeniden yükledim yine aynı hatayı aldım.
Merhaba arkadaşlar. MSI Afterburner ekran kartımı görmüyor. Ekran kartım AMD Sapphire R7 250X ekran kartım var driveri güncel aygıt yöneticisinde de görünüyor. Ne yapmam? Lazım uygulamayı silip yeniden yükledim yine aynı hatayı aldım.
erenyad Zeptopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #2 Eğer iki tane depolama birimin varsa Windows'un yüklü olduğu birime kurman gerek. Artı 0 Eksi
KS KS P Peder Martin Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #3 erenyad dedi: Eğer iki tane depolama birimin varsa Windows'un yüklü olduğu birime kurman gerek. Genişletmek için tıkla... Zaten Öyle yaptım başka ne yapmam gerek Artı 0 Eksi
erenyad dedi: Eğer iki tane depolama birimin varsa Windows'un yüklü olduğu birime kurman gerek. Genişletmek için tıkla... Zaten Öyle yaptım başka ne yapmam gerek
erenyad Zeptopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #4 Enable Low IO driver gibi bir seçenek olmalı onu kapalı ve kapalı olmayacak şekilde dene bu da olmazsa profil dosyasını silmeyi dene. Artı 0 Eksi
Enable Low IO driver gibi bir seçenek olmalı onu kapalı ve kapalı olmayacak şekilde dene bu da olmazsa profil dosyasını silmeyi dene.
KS KS P Peder Martin Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #5 erenyad dedi: Enable Low IO driver gibi bir seçenek olmalı onu kapalı ve kapalı olmayacak şekilde dene bu da olmazsa profil dosyasını silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Profil dosyasını nereden bulabilirim Artı 0 Eksi
erenyad dedi: Enable Low IO driver gibi bir seçenek olmalı onu kapalı ve kapalı olmayacak şekilde dene bu da olmazsa profil dosyasını silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Profil dosyasını nereden bulabilirim
erenyad Zeptopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #6 Eğer ki kurulum yerini ellemediyseniz C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\Profiles ellediyseniz kurduğunuz yerdedir göreceğiniz üzere. Peder Martin dedi: Profil dosyasını nereden bulabilirim Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı unutmayın. Artı 0 Eksi
Eğer ki kurulum yerini ellemediyseniz C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\Profiles ellediyseniz kurduğunuz yerdedir göreceğiniz üzere. Peder Martin dedi: Profil dosyasını nereden bulabilirim Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı unutmayın.
KS KS P Peder Martin Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #7 erenyad dedi: Enable Low IO driver gibi bir seçenek olmalı onu kapalı ve kapalı olmayacak şekilde dene bu da olmazsa profil dosyasını silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür Ederim Aylardan Beri Bu Problemi yaşıyordum Cidden Çok Teşekkür Ederim Artı 0 Eksi
erenyad dedi: Enable Low IO driver gibi bir seçenek olmalı onu kapalı ve kapalı olmayacak şekilde dene bu da olmazsa profil dosyasını silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür Ederim Aylardan Beri Bu Problemi yaşıyordum Cidden Çok Teşekkür Ederim
erenyad Zeptopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #8 Peder Martin dedi: Çok teşekkür ederim aylardan beri bu problemi yaşıyordum cidden çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözebildiğine sevindim, iyi forumlar hocam. Artı 0 Eksi
Peder Martin dedi: Çok teşekkür ederim aylardan beri bu problemi yaşıyordum cidden çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözebildiğine sevindim, iyi forumlar hocam.