M MeminD10 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 36 1 Aralık 2024 #1 Merhaba MSI Afterburner yukledim ve ayarları yaptım ods göster gibi ama değerler oyunda göstermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2024
Memet Kaslı Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Hangilerini görmek istiyorsanız ona tiklayıp OSD de göster seneçeği var ona basın ve uygula deyin.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 1 Aralık 2024 #3 Başka bir oyunda denediniz mi?
nexuss.ae Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 MeminD10 dedi: Merhaba MSI Afterburner yukledim ve ayarları yaptım ods göster gibi ama değerler oyunda göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda denediniz? Bazı oyunlarda çalışmıyor. Bir de ekran ayaraınız pencere, tam pencere modundan herhangi birindeyse tam ekran yapmayı deneyin.
MeminD10 dedi: Merhaba MSI Afterburner yukledim ve ayarları yaptım ods göster gibi ama değerler oyunda göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda denediniz? Bazı oyunlarda çalışmıyor. Bir de ekran ayaraınız pencere, tam pencere modundan herhangi birindeyse tam ekran yapmayı deneyin.