Null Point Femtopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #1 O fan ayarını kullanabilmek için birçok araştırma yaptım ama olmadı. Misal voltajı açabildim ama fanı açamadım bunun nedeni nedir? Bir de voltajı ne kadar arttırabilirim ve arttırırsam ne gibi bir yan etkisi olur? Intel Core i5-3337. Ekran kartım GeForce GT 740M.
O fan ayarını kullanabilmek için birçok araştırma yaptım ama olmadı. Misal voltajı açabildim ama fanı açamadım bunun nedeni nedir? Bir de voltajı ne kadar arttırabilirim ve arttırırsam ne gibi bir yan etkisi olur? Intel Core i5-3337. Ekran kartım GeForce GT 740M.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 12 Kasım 2020 #2 Bilgisayarın dizüstü ise ekran kartı fan ayarını yönetemiyor olman lazım. Anladığım kadarıyla bilgisayarın dizüstü.
Bilgisayarın dizüstü ise ekran kartı fan ayarını yönetemiyor olman lazım. Anladığım kadarıyla bilgisayarın dizüstü.