Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 27 Aralık 2020 #1 Fan ayarını kendime göre ayarlamıştım, ama varsayılan hâlde kalmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu ayarları nasıl varsayılan yapabilirim? Sanırım şu fotoğraf ile belirttiğim kutucuktaki tiki kaldırmalıyım değil mi varsayılan yapmak için? Dosya Ekleri 20201227_222314.jpg 40,8 KB · Görüntüleme: 50
Fan ayarını kendime göre ayarlamıştım, ama varsayılan hâlde kalmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu ayarları nasıl varsayılan yapabilirim? Sanırım şu fotoğraf ile belirttiğim kutucuktaki tiki kaldırmalıyım değil mi varsayılan yapmak için?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #2 Önayarlı fan hızı yazan kısmı varsayılan olarak işaretleyin.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #3 Alttaki "Özel" seçeneğinde otomatik gibi bir seçenek vardı galiba. Bir bakarmısın?
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 27 Aralık 2020 #4 Rambo Okan Güler dedi: Önayarlı fan hızı yazan kısmı varsayılan olarak işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Nerede acaba orası hocam?
Rambo Okan Güler dedi: Önayarlı fan hızı yazan kısmı varsayılan olarak işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Nerede acaba orası hocam?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #5 Ahmet İnanoğlu dedi: Nerede acaba orası hocam? Genişletmek için tıkla... Attığın fotoğrafta.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 27 Aralık 2020 #6 Rambo Okan Güler dedi: Attığın fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... İşaretlediğim kısımdan mı bahsediyorsunuz? Ha pardon görüm. Ama tiki kaldırınca da olmuyor mu?
Rambo Okan Güler dedi: Attığın fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... İşaretlediğim kısımdan mı bahsediyorsunuz? Ha pardon görüm. Ama tiki kaldırınca da olmuyor mu?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #7 Ahmet İnanoğlu dedi: İşaretlediğim kısımdan mı bahsediyorsunuz? Ha pardon görüm. Ama tiki kaldırınca da olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyor, varsayılan olarak işaretledikten sonra kapatmanız lazım.
Ahmet İnanoğlu dedi: İşaretlediğim kısımdan mı bahsediyorsunuz? Ha pardon görüm. Ama tiki kaldırınca da olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyor, varsayılan olarak işaretledikten sonra kapatmanız lazım.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 27 Aralık 2020 #8 Rambo Okan Güler dedi: Olmuyor, varsayılan olarak işaretledikten sonra kapatmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yani o dediğiniz özel olan yeri varsayılan yapıp, ardından da benim dediğim o tiki kaldırıp tamam deyip çıkmam gerekli değil mi hocam?
Rambo Okan Güler dedi: Olmuyor, varsayılan olarak işaretledikten sonra kapatmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yani o dediğiniz özel olan yeri varsayılan yapıp, ardından da benim dediğim o tiki kaldırıp tamam deyip çıkmam gerekli değil mi hocam?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #9 Ahmet İnanoğlu dedi: Yani o dediğiniz özel olan yeri varsayılan yapıp, ardından da benim dediğim o tiki kaldırıp tamam deyip çıkmam gerekli değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet, bunu başta anlamanız lazımdı.
Ahmet İnanoğlu dedi: Yani o dediğiniz özel olan yeri varsayılan yapıp, ardından da benim dediğim o tiki kaldırıp tamam deyip çıkmam gerekli değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet, bunu başta anlamanız lazımdı.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 27 Aralık 2020 #10 Rambo Okan Güler dedi: Evet, bunu başta anlamanız lazımdı. Genişletmek için tıkla... İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Rambo Okan Güler dedi: Evet, bunu başta anlamanız lazımdı. Genişletmek için tıkla... İlgilendiğiniz için teşekkürler.