MSI Afterburner Fan Hızını Artırınca Ekran Yeşil Oldu

Eren152

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 6600H RTX 3050
Meslek
Yazılım Geliştirici
Normalde gayet düzgün çalışan sistemim MSI Afterburner ile fan hızını 100'e aldığımda ekran yeşil yeşil oldu garipti, ben de birkaç tuşa bastım işlemiyordu, fişini çektim geri açtım aynısını bir kez daha yaptım bir sıkıntı olmadı? Neden olmuştur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Voltajla ilgili anlık bir sıkıntı olmuş olabilir. Güç kaynağınız nedir?

Yanlışlıkla fan hızını attırdığını sanıp başka değerleri arttırmış olabilir misiniz? Onun haricinde doğru yaptığınıza eminseniz bug olmuştur bence.

Mesela bende bugün ekran kartıma bios yükledim. Her şey doğru olmasına rağmen ve bios'un yüklenmiş olmasına rağmen yükleme bitince ekranda çizgiler vs vs oldu görüntü gitti. Yeni başlattım ve bios'un yüklenmiş olduğunu gördüm kontrol ettiğimde. Yani bu tür şeyler olabiliyor arada

Yanlışlıkla fan hızını attırdığını sanıp başka değerleri arttırmış olabilir misiniz? Onun haricinde doğru yaptığınıza eminseniz bug olmuştur bence.
Eminim fan hızını auto dan 100 e alınca yeşil oldu bütün ekran tepki vermedi.

Anakartın güvenlik önlemi de olabilir bu durum aslında. Sigorta gibi düşünün. Şu an herhangi bir sıkıntı olmuyorsa dert etmenize gerek yok.
Şuan bi sıkıntı yok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…