MSI Afterburner fan ve Power limit ayarlanmıyor

Emre_A

Centipat
Daha fazla  
Laptopumun fanlarını açmak istiyorum ama açılmıyor laptop cok ısınıyor. Ve OC yapılmıyor. Auto tuşuna basınca da açılmıyor.

Dosya Ekleri

• yardım.PNG
    129,7 KB · Görüntüleme: 208
Birçok laptop üreticisi bilerek bu ayarları değiştirmenize izin vermez, yapabileceğiniz pek bir şey yok. Bir şekilde ayarları değiştirseniz de cihazı bozma ihtimaliniz çok yüksek.

Sıcaklıkları düşürmek istiyorsanız size tavsiyem kaliteli bir termal macun ile macun değişimi yapmanız ve heatsink fanının içindeki tozları temizlemenizdir. İsterseniz CPU undervolt yapmayı da deneyebilirsiniz.

Bu ayarı açın:

(Özür dilerim Core Voltage sandım)
Eki Görüntüle 635950
Açtım ama olmadı.
sadece fan hızını arttırmak istiyorum yapabilmem için bir yol varmı laptop sıcaklığı 60 derece her zaman oyuna girmeden bide.
OC için sol üst bölümdeki OC simgesini kullanabilirsiniz.

Fan ayarı auto olarak duruyor, oraya tıkladığında değişmiyor mu?
Auto tuşuna basınca değişmiyor.

sadece fan hızını arttırmak istiyorum yapabilmem için bir yol varmı laptop sıcaklığı 60 derece her zaman oyuna girmeden bide.
Yukarıda belirttiğim yolları deneyin. Fan hızı otomatik olarak ayarlanır, cihaz ısındığında sıcaklıkları düşürmek için fanlar hızlanır. Eğer cihaz yine de ısınıyorsa fan hızını arttırmak pek bir işe yaramayacaktır.

Ayarlar kısmına gelip ''FAN'' sekmesinden otomatik fan ayarı yapabilirsiniz.

Ayrıca laptoplarda sıcaklık biraz fazla olur, yükteki değerler normal mi?
Ayarlarda fan bölümü yok kral.
Teşekkürler deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…