icardifan Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 MSI Afterburner kurdum PC'ye değerleri göstermiyor. Ne yapmalıyım?
BoomerGokhan Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 Kurulum esnasında RiverTuner adlı başka bir program daha kuruyor, onu kurdunuz mu?
icardifan Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 BoomerGokhan dedi: Kurulum esnasında RiverTuner adlı başka bir program daha kuruyor, onu kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... evet kurdum
BoomerGokhan dedi: Kurulum esnasında RiverTuner adlı başka bir program daha kuruyor, onu kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... evet kurdum
BoomerGokhan Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 icardifan dedi: evet kurdum Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda göstermeyebiliyor, hangi oyunlarda denediniz?
icardifan dedi: evet kurdum Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda göstermeyebiliyor, hangi oyunlarda denediniz?
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #5 Görmeyi istediğin değerlerin yanındaki tiki aktifleştir, alt kısımdan bilgi ekranı tikini aç. Şu kısımdan da kısa yol atayabilirsin hocam.
Görmeyi istediğin değerlerin yanındaki tiki aktifleştir, alt kısımdan bilgi ekranı tikini aç. Şu kısımdan da kısa yol atayabilirsin hocam.
icardifan Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #6 BoomerGokhan dedi: Bazı oyunlarda göstermeyebiliyor, hangi oyunlarda denediniz? Genişletmek için tıkla... cs ordan
BoomerGokhan dedi: Bazı oyunlarda göstermeyebiliyor, hangi oyunlarda denediniz? Genişletmek için tıkla... cs ordan
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #7 Ayarlara girip FPS falan tikleyip OSD'de göster dediniz mi? icardifan dedi: cs ordan Genişletmek için tıkla... CS oyununda 3. taraf istemediğinden dolayı göstermiyor galiba.
Ayarlara girip FPS falan tikleyip OSD'de göster dediniz mi? icardifan dedi: cs ordan Genişletmek için tıkla... CS oyununda 3. taraf istemediğinden dolayı göstermiyor galiba.
icardifan Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #8 UruxUs dedi: Görmeyi istediğin değerlerin yanındaki tiki aktifleştir, alt kısımdan bilgi ekranı tikini aç. Eki Görüntüle 2310388 Genişletmek için tıkla... öyle yaptım Dorzi dedi: Ayarlara girip FPS falan tikleyip OSD'de göster dediniz mi? CS oyununda 3. taraf istemediğinden dolayı göstermiyor galiba. Genişletmek için tıkla... evet
UruxUs dedi: Görmeyi istediğin değerlerin yanındaki tiki aktifleştir, alt kısımdan bilgi ekranı tikini aç. Eki Görüntüle 2310388 Genişletmek için tıkla... öyle yaptım Dorzi dedi: Ayarlara girip FPS falan tikleyip OSD'de göster dediniz mi? CS oyununda 3. taraf istemediğinden dolayı göstermiyor galiba. Genişletmek için tıkla... evet
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.693 Çözümler 10 14 Eylül 2024 #9 İşlemcini dahili ekran kartı varmı o durumda 2 adet gpu oluyor.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #10 DirtyBlue dedi: İşlemcini dahili ekran kartı varmı o durumda 2 adet gpu oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu yaşarsaniz Nvidia denetim masasına girip tercih edilen GPU'yu Nvidia yaparak çözulebiliyor
DirtyBlue dedi: İşlemcini dahili ekran kartı varmı o durumda 2 adet gpu oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu yaşarsaniz Nvidia denetim masasına girip tercih edilen GPU'yu Nvidia yaparak çözulebiliyor