EMGRANDO Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 69 26 Ekim 2020 #2 fushigurotoji dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben etkinleştirme F2, gösterme F9, saklamayı ise F8 yaptım ama çalışmıyor. F2'ye bastıktan sonra F9'a basıyorum açılmıyor neden olabilir?
fushigurotoji dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben etkinleştirme F2, gösterme F9, saklamayı ise F8 yaptım ama çalışmıyor. F2'ye bastıktan sonra F9'a basıyorum açılmıyor neden olabilir?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #3 Hangi oyun?
S SLAYER15 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 569 26 Ekim 2020 #4 Eğer CSGO ise normal. CSGO ise başlatma seçeneklerine -untrusted yazarsanız düzelir ama güven faktörünüz düşebilir. Hangi oyun olduğunu belirtirseniz daha iyi olur.
Eğer CSGO ise normal. CSGO ise başlatma seçeneklerine -untrusted yazarsanız düzelir ama güven faktörünüz düşebilir. Hangi oyun olduğunu belirtirseniz daha iyi olur.
EMGRANDO Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 69 2 Kasım 2020 #5 hakan.klcarslan dedi: Hangi oyun? Genişletmek için tıkla... CS:GO
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #6 EMGRANDO dedi: CS:GO Genişletmek için tıkla... CS:GO Afterburner desteklemiyor.
EMGRANDO Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 69 2 Kasım 2020 #7 hakan.klcarslan dedi: CS:GO Afterburner desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki CS:GO'da FPS değerlerimi nasıl öğrenirim?
hakan.klcarslan dedi: CS:GO Afterburner desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki CS:GO'da FPS değerlerimi nasıl öğrenirim?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #8 EMGRANDO dedi: Peki CS:GO'da FPS değerlerimi nasıl öğrenirim? Genişletmek için tıkla... Konsol +graph komutunu yazabilirsiniz.
EMGRANDO dedi: Peki CS:GO'da FPS değerlerimi nasıl öğrenirim? Genişletmek için tıkla... Konsol +graph komutunu yazabilirsiniz.
EMGRANDO Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 69 2 Kasım 2020 #9 hakan.klcarslan dedi: Konsol +graph komutunu yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Detaylıca anlatır mısın nasıl yapacağımı ?
hakan.klcarslan dedi: Konsol +graph komutunu yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Detaylıca anlatır mısın nasıl yapacağımı ?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et