Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 10 Ocak 2021 #11 batuhan_n dedi: Eki Görüntüle 826925 Genişletmek için tıkla... Bende var görünüyor. RivaTuner'i kurduğunuzdan emin misiniz? batuhan_n dedi: Hatırlamıyorum. Yüklü olup olmadığını nerden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Silip tekrar kurabilirsiniz.
batuhan_n dedi: Eki Görüntüle 826925 Genişletmek için tıkla... Bende var görünüyor. RivaTuner'i kurduğunuzdan emin misiniz? batuhan_n dedi: Hatırlamıyorum. Yüklü olup olmadığını nerden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Silip tekrar kurabilirsiniz.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 10 Ocak 2021 #12 yika38 dedi: Bende var görünüyor. Eki Görüntüle 826928 RivaTuner'i kurduğunuzdan emin misiniz? Silip tekrar kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Boşa sil yükle yapmaya gerek yok afterburner açılınca zaten otomatik RivaTuner'da açılıyor arkaplanda görev yöneticisinden bakabilirsiniz.
yika38 dedi: Bende var görünüyor. Eki Görüntüle 826928 RivaTuner'i kurduğunuzdan emin misiniz? Silip tekrar kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Boşa sil yükle yapmaya gerek yok afterburner açılınca zaten otomatik RivaTuner'da açılıyor arkaplanda görev yöneticisinden bakabilirsiniz.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 10 Ocak 2021 #13 kuanbey dedi: Boşa sil yükle yapmaya gerek yok afterburner açılınca zaten otomatik RivaTuner'da açılıyor arkaplanda görev yöneticisinden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RivaTuner isimli bir program yok.
kuanbey dedi: Boşa sil yükle yapmaya gerek yok afterburner açılınca zaten otomatik RivaTuner'da açılıyor arkaplanda görev yöneticisinden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RivaTuner isimli bir program yok.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 10 Ocak 2021 #14 batuhan_n dedi: RivaTuner isimli bir program yok. Genişletmek için tıkla... Afterburner'ı silin baştan kurun.
batuhan_n dedi: RivaTuner isimli bir program yok. Genişletmek için tıkla... Afterburner'ı silin baştan kurun.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 10 Ocak 2021 #15 kuanbey dedi: Afterburner'ı silin baştan kurun. Genişletmek için tıkla... Başka çözümü yok mu?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 10 Ocak 2021 #16 batuhan_n dedi: Başka çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok yahut ben bulamadım. Kurulum sırasında RivaTuner'in işaretli olduğuna emin olun.
batuhan_n dedi: Başka çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok yahut ben bulamadım. Kurulum sırasında RivaTuner'in işaretli olduğuna emin olun.