3 3mln Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 MSI Afterburner'i kuralı birkaç saat oldu kurdum test ettim çıktım oyundan PC'yi kapattım tekrar açıp oyuna girdiğimde 30 FPS'de takılı kaldı sadece ayarlar menüsünde FPS değişiyor onun dışında Full 30'da kalıyor. V sync vs. hepsi kapalı
MSI Afterburner'i kuralı birkaç saat oldu kurdum test ettim çıktım oyundan PC'yi kapattım tekrar açıp oyuna girdiğimde 30 FPS'de takılı kaldı sadece ayarlar menüsünde FPS değişiyor onun dışında Full 30'da kalıyor. V sync vs. hepsi kapalı
ricohket Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 660 Çözümler 8 Yer Denizli / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 8 Ağustos 2022 #2 RivaTuner'da FPS kısıtlamayı kontrol edin.
K King Of Legends Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #3 Programda takılma olmuştur bazen yapıyor komple kapatıp tekrar açınca düzeliyordu.
3 3mln Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #4 King Of Legends dedi: Programda takılma olmuştur bazen yapıyor komple kapatıp tekrar açınca düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatınca düzeldi teşekkürler ricohket dedi: RivaTuner'da FPS kısıtlamayı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir FPS kısıtlamasi yoktu FPS kisitlamasinı 144 yapıp yeniden başlatınca düzeldi
King Of Legends dedi: Programda takılma olmuştur bazen yapıyor komple kapatıp tekrar açınca düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatınca düzeldi teşekkürler ricohket dedi: RivaTuner'da FPS kısıtlamayı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir FPS kısıtlamasi yoktu FPS kisitlamasinı 144 yapıp yeniden başlatınca düzeldi