A ArdaYeahman Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 87 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #11 blavlmao dedi: Türkçe çevirisi Sistem tepsisi oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben onu sizde tikli sandım kusura bakmayın deniyeceğim rivatuneri gezginler üzerinden indiriyorum.
blavlmao dedi: Türkçe çevirisi Sistem tepsisi oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben onu sizde tikli sandım kusura bakmayın deniyeceğim rivatuneri gezginler üzerinden indiriyorum.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 26 Ocak 2021 #12 ArdaYeahman dedi: Ben onu sizde tikli sandım kusura bakmayın deniyeceğim rivatuneri gezginler üzerinden indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Niye öyle bir şey yaptınız? AfterBurner'ı kaldırıp yeniden yüklemek sorunu çözecektir.
ArdaYeahman dedi: Ben onu sizde tikli sandım kusura bakmayın deniyeceğim rivatuneri gezginler üzerinden indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Niye öyle bir şey yaptınız? AfterBurner'ı kaldırıp yeniden yüklemek sorunu çözecektir.
A ArdaYeahman Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 87 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #13 Erenyldrr dedi: RivaTuner statics server kurmalısın bende de olmuştu bu ne deyip silmiştim. Genişletmek için tıkla... blavlmao dedi: Niye öyle bir şey yaptınız? Afterburner'ı kaldırıp yeniden yüklemek sorunu çözecektir. Genişletmek için tıkla... Sorunum riva tuneri indirince çözüldü Afterburner'ı öncesinde de kaldırıp yeniden yükleyip denemiştim. Son düzenleme: 26 Ocak 2021
Erenyldrr dedi: RivaTuner statics server kurmalısın bende de olmuştu bu ne deyip silmiştim. Genişletmek için tıkla... blavlmao dedi: Niye öyle bir şey yaptınız? Afterburner'ı kaldırıp yeniden yüklemek sorunu çözecektir. Genişletmek için tıkla... Sorunum riva tuneri indirince çözüldü Afterburner'ı öncesinde de kaldırıp yeniden yükleyip denemiştim.