WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 700 Çözümler 1 2 Aralık 2020 #1 Beyler şu MSI Afterburner oyunda FPS sıcaklık derecelerini gösterceğni AMD'nin uygulamasında gösteriyor. Sildim yeniden kurdum hala aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
Beyler şu MSI Afterburner oyunda FPS sıcaklık derecelerini gösterceğni AMD'nin uygulamasında gösteriyor. Sildim yeniden kurdum hala aynı.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 2 Aralık 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 2 Aralık 2020 #3 RivaTuner'dan açtınız mı? Artı 0 Eksi
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 2 Aralık 2020 #4 WizardTR dedi: Beyler şu MSI Afterburner oyunda FPS sıcaklık derecelerini gösterceğni AMD'nin uygulamasında gösteriyor. Sildim yeniden kurdum hala aynı. Genişletmek için tıkla... Şu rehbere bir bakabilir misiniz? Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
WizardTR dedi: Beyler şu MSI Afterburner oyunda FPS sıcaklık derecelerini gösterceğni AMD'nin uygulamasında gösteriyor. Sildim yeniden kurdum hala aynı. Genişletmek için tıkla... Şu rehbere bir bakabilir misiniz? Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et