Pc_Sever Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ OKUYOR! 18 Mart 2021 #1 Daha yeni indirdim. Böyle olması normal mi? İşlemcinin ekran kartını kullanıyorum. Oyunda FPS vs. göstermiyor.
Daha yeni indirdim. Böyle olması normal mi? İşlemcinin ekran kartını kullanıyorum. Oyunda FPS vs. göstermiyor.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.397 Çözümler 70 Yer Istanbul 18 Mart 2021 #2 Pc_Sever dedi: Eki Görüntüle 929099 Daha yeni indirdim. Böyle olması normal mi? İşlemcinin ekran kartını kullanıyorum. Oyunda FPS vs. göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan açman gerekiyor.
Pc_Sever dedi: Eki Görüntüle 929099 Daha yeni indirdim. Böyle olması normal mi? İşlemcinin ekran kartını kullanıyorum. Oyunda FPS vs. göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan açman gerekiyor.
Pc_Sever Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ OKUYOR! 18 Mart 2021 #3 V. Scaletta dedi: Ayarlardan açman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Olmadı.