Egemennn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #1 Merhaba başlıkta belirttiğim gibi FPS'imi göremiyorum ayarları da yaptım neden olduğunu bilen var mı? Dosya Ekleri Adsız.png 26,8 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi FPS'imi göremiyorum ayarları da yaptım neden olduğunu bilen var mı?
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.569 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 22 Kasım 2022 #2 Biraz altlarda FPS sekmesini açıp bilgi ekranında göster dediniz mi? Artı 1 Eksi
KS KS Egemennn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #3 Mertcan39 dedi: Biraz altlarda FPS sekmesini açıp bilgi ekranında göster dediniz mi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar görmüyorum? Tam olarak nerede. Artı 0 Eksi
Mertcan39 dedi: Biraz altlarda FPS sekmesini açıp bilgi ekranında göster dediniz mi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar görmüyorum? Tam olarak nerede.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 22 Kasım 2022 #4 Egemennn dedi: Öyle bir ayar görmüyorum? Tam olarak nerede. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KS KS Egemennn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #5 zValiant dedi: Eki Görüntüle 1581254 Genişletmek için tıkla... Evet o ayar da açık. Artı 0 Eksi
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 22 Kasım 2022 #6 Egemennn dedi: Evet o ayar da açık. Genişletmek için tıkla... Yanındaki şu tik işaretli mi? İşaretliyse yukarıdaki gibi, değilse aşağıdaki gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi
Egemennn dedi: Evet o ayar da açık. Genişletmek için tıkla... Yanındaki şu tik işaretli mi? İşaretliyse yukarıdaki gibi, değilse aşağıdaki gibi gözüküyor.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.569 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 22 Kasım 2022 #7 Egemennn dedi: Evet o ayar da açık. Genişletmek için tıkla... RivaTuner static Server'ı da yüklediniz mi MSI Afterburner'ı yüklerken. Artı 0 Eksi
Egemennn dedi: Evet o ayar da açık. Genişletmek için tıkla... RivaTuner static Server'ı da yüklediniz mi MSI Afterburner'ı yüklerken.
KS KS Egemennn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #8 Mertcan39 dedi: RivaTuner static Server'ı da yüklediniz mi MSI Afterburner'ı yüklerken. Genişletmek için tıkla... Yükledim açık duruyor. zValiant dedi: Yanındaki şu tik işaretli mi? İşaretliyse yukarıdaki gibi, değilse aşağıdaki gibi gözüküyor. Eki Görüntüle 1581261 Genişletmek için tıkla... Evet işaretli. Artı 0 Eksi
Mertcan39 dedi: RivaTuner static Server'ı da yüklediniz mi MSI Afterburner'ı yüklerken. Genişletmek için tıkla... Yükledim açık duruyor. zValiant dedi: Yanındaki şu tik işaretli mi? İşaretliyse yukarıdaki gibi, değilse aşağıdaki gibi gözüküyor. Eki Görüntüle 1581261 Genişletmek için tıkla... Evet işaretli.
Mami4004 Kilopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 104 22 Kasım 2022 #9 Egemennn dedi: Merhaba başlıkta belirttiğim gibi FPS'imi göremiyorum ayarları da yaptım neden olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... RivaTuner kurdun mu? Artı 0 Eksi
Egemennn dedi: Merhaba başlıkta belirttiğim gibi FPS'imi göremiyorum ayarları da yaptım neden olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... RivaTuner kurdun mu?
KS KS Egemennn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #10 Mami4004 dedi: RivaTuner kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi