Egemennn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #1 Merhaba başlıkta belirttiğim gibi FPS'imi göremiyorum ayarları da yaptım neden olduğunu bilen var mı? Dosya Ekleri Adsız.png 26,8 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi FPS'imi göremiyorum ayarları da yaptım neden olduğunu bilen var mı?
Mami4004 Kilopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 104 22 Kasım 2022 #11 Mami4004 dedi: RivaTuner kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Tuşlama kısmında açma kapatma için tuş komutu ister tuş komutunu ayarlayın öyle deneyin CS:GO'da deniyorsanız CS:GO'nun 3.parti yazılımları desteklemiyor. Bundan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
Mami4004 dedi: RivaTuner kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Tuşlama kısmında açma kapatma için tuş komutu ister tuş komutunu ayarlayın öyle deneyin CS:GO'da deniyorsanız CS:GO'nun 3.parti yazılımları desteklemiyor. Bundan bahsediyorum.
KS KS Egemennn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #12 Mami4004 dedi: Tuşlama kısmında açma kapatma için tuş komutu ister tuş komutunu ayarlayın öyle deneyin CS:GO'da deniyorsanız CS:GO'nun 3.parti yazılımları desteklemiyor. Bundan bahsediyorum. Eki Görüntüle 1581267 Genişletmek için tıkla... CS:GO'da denedim Valorant'ta da denedim eskiden Valorant'ta oluyordu şimdi olmuyor. Şimdi deneyeceğim o ayarı. Mami4004 dedi: Tuşlama kısmında açma kapatma için tuş komutu ister tuş komutunu ayarlayın öyle deneyin CS:GO'da deniyorsanız CS:GO'nun 3.parti yazılımları desteklemiyor. Bundan bahsediyorum. Eki Görüntüle 1581267 Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
Mami4004 dedi: Tuşlama kısmında açma kapatma için tuş komutu ister tuş komutunu ayarlayın öyle deneyin CS:GO'da deniyorsanız CS:GO'nun 3.parti yazılımları desteklemiyor. Bundan bahsediyorum. Eki Görüntüle 1581267 Genişletmek için tıkla... CS:GO'da denedim Valorant'ta da denedim eskiden Valorant'ta oluyordu şimdi olmuyor. Şimdi deneyeceğim o ayarı. Mami4004 dedi: Tuşlama kısmında açma kapatma için tuş komutu ister tuş komutunu ayarlayın öyle deneyin CS:GO'da deniyorsanız CS:GO'nun 3.parti yazılımları desteklemiyor. Bundan bahsediyorum. Eki Görüntüle 1581267 Genişletmek için tıkla... Olmadı.