Afterburner kurulumu bittikten sonra sizden bir kurulum için daha onay istiyor, onu da kurmanız gerekiyorSon sürümü kurdum ve bütün rehberleri izlememe rağmen bir türlü göstergeleri ekrana alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
OSD de göster seçeneğini seçtiniz mi? Ayarlara ve sonra da izleme kısmına tıklayın, aşağı kaydırın ve FPS kısmını bulun. OSD de göster deyin.
@morpheus1 seçeneğimi işaretlediniz yoksa sorunu çözdünüz mü?
Her birini tek tek seçip OSD göster işaretlemelisin. Toplu bir seçim yapıp tek seferde OSD göster yaparsan olmuyor. Ekran kartı sıcaklık seç OSD göster, işlemci sıcaklık seç OSD göster, FPS seç OSD göster gibiHocam hiçbir veri gelmiyor ekrana. Riva da kurdum olmuyor.
Bende öyle yaptım zaten ama olmadı.Her birini tek tek seçip OSD göster işaretlemelisin. Toplu bir seçim yapıp tek seferde OSD göster yaparsan olmuyor. Ekran kartı sıcaklık seç OSD göster, işlemci sıcaklık seç OSD göster, FPS seç OSD göster gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.