Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 MSI Afterburner FPS nasıl gösterilir?
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 30 Mart 2021 #2 RivaTuner kurulumunu yapmanız gerek daha sonra ayarlardan açıyorsunuz.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 30 Mart 2021 #3 RivaTuner kurulumunu yapmanız gerekli hocam, ondan sonra ayarlar üzerinden açılabiliyor.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 30 Mart 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 30 Mart 2021 #5 1-Ayarlar 2-İzleme>En alta git>FPS kapalıysa aç ve "Bilgi Ekranı" kısmını etkinleştir. Ha bu arada şeyi de unutmuşum, kurulurken Rivatuner Statics Server'u kurman gerek.
1-Ayarlar 2-İzleme>En alta git>FPS kapalıysa aç ve "Bilgi Ekranı" kısmını etkinleştir. Ha bu arada şeyi de unutmuşum, kurulurken Rivatuner Statics Server'u kurman gerek.
mustafaeren643 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 Yer Rams Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #6 Yaptıysan bile izle ben buradan yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yaptıysan bile izle ben buradan yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #7 kratosdeniz dedi: RivaTuner kurulumunu yapmanız gerekli hocam, ondan sonra ayarlar üzerinden açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... İndirme linki verirmisiniz hocam.
kratosdeniz dedi: RivaTuner kurulumunu yapmanız gerekli hocam, ondan sonra ayarlar üzerinden açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... İndirme linki verirmisiniz hocam.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 30 Mart 2021 #8 Saan.exe dedi: İndirme linki verirmisiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Rivatuner zaten MSI Afterburner kurulurken size soruluyor kurulsun mu diye. Eğer hayır dediysen silip yeniden yüklemeniz lazım diye biliyorum.
Saan.exe dedi: İndirme linki verirmisiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Rivatuner zaten MSI Afterburner kurulurken size soruluyor kurulsun mu diye. Eğer hayır dediysen silip yeniden yüklemeniz lazım diye biliyorum.
Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #9 381145 dedi: Rivatuner zaten MSI Afterburner kurulurken size soruluyor kurulsun mu diye. Eğer hayır dediysen silip yeniden yüklemeniz lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu kur dedim sonra bilgisayar resimi geldi english falan dıyor.
381145 dedi: Rivatuner zaten MSI Afterburner kurulurken size soruluyor kurulsun mu diye. Eğer hayır dediysen silip yeniden yüklemeniz lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu kur dedim sonra bilgisayar resimi geldi english falan dıyor.
JustDaimon Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 553 Çözümler 4 Yer Türkiye 30 Mart 2021 #10 RivaTuner kurman gerekli.