Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #11 381145 dedi: 1-Ayarlar Eki Görüntüle 949102 2-İzleme>En alta git>FPS kapalıysa aç ve "Bilgi Ekranı" kısmını etkinleştir. Eki Görüntüle 949106 Ha bu arada şeyi de unutmuşum, kurulurken Rivatuner Statics Server'u kurman gerek. Genişletmek için tıkla... Osd de göster ekranı gri renk basıyorum olmuyor. 381145 dedi: Rivatuner zaten MSI Afterburner kurulurken size soruluyor kurulsun mu diye. Eğer hayır dediysen silip yeniden yüklemeniz lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz bütün ayarları yaptım oyuna girerken gözükücekmidir?
381145 dedi: 1-Ayarlar Eki Görüntüle 949102 2-İzleme>En alta git>FPS kapalıysa aç ve "Bilgi Ekranı" kısmını etkinleştir. Eki Görüntüle 949106 Ha bu arada şeyi de unutmuşum, kurulurken Rivatuner Statics Server'u kurman gerek. Genişletmek için tıkla... Osd de göster ekranı gri renk basıyorum olmuyor. 381145 dedi: Rivatuner zaten MSI Afterburner kurulurken size soruluyor kurulsun mu diye. Eğer hayır dediysen silip yeniden yüklemeniz lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz bütün ayarları yaptım oyuna girerken gözükücekmidir?
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 31 Mart 2021 #12 Saan.exe dedi: Osd de göster ekranı gri renk basıyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tiki işaretleyince oluyor mu? Saan.exe dedi: Hocam dediğiniz bütün ayarları yaptım oyuna girerken gözükücekmidir? Genişletmek için tıkla... Gözükmesi lazım. Saan.exe dedi: Onu kur dedim sonra bilgisayar resimi geldi english falan dıyor. Genişletmek için tıkla... Evet Rivatuner'ın kurulumu ingilizce. Onu da kur.
Saan.exe dedi: Osd de göster ekranı gri renk basıyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tiki işaretleyince oluyor mu? Saan.exe dedi: Hocam dediğiniz bütün ayarları yaptım oyuna girerken gözükücekmidir? Genişletmek için tıkla... Gözükmesi lazım. Saan.exe dedi: Onu kur dedim sonra bilgisayar resimi geldi english falan dıyor. Genişletmek için tıkla... Evet Rivatuner'ın kurulumu ingilizce. Onu da kur.