metinz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #1 Önceden böyle değildi, uygulamayı kapattım açtım böyle oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2020
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #2 Ben de de aynı uygulama var,sanırım ayarlarıyla oynadın.
metinz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #3 Teyarev dedi: Ben de de aynı uygulama var, sanırım ayarlarıyla oynadın. Genişletmek için tıkla... Peki bir çözüm var mı?
Teyarev dedi: Ben de de aynı uygulama var, sanırım ayarlarıyla oynadın. Genişletmek için tıkla... Peki bir çözüm var mı?
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #4 metinz dedi: Peki bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Sil geri yükle en basit çözüm .
metinz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #5 Teyarev dedi: Sil geri yükle en basit çözüm . Genişletmek için tıkla... Denedim eski ayarlara döndü.
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #6 metinz dedi: Denedim eski ayarlara döndü. Genişletmek için tıkla... Hala aynı durumdamı yani ? Öyleyse YouTubede yapanlara bak adamın sekmelerini takip et aynılarını gir.
metinz dedi: Denedim eski ayarlara döndü. Genişletmek için tıkla... Hala aynı durumdamı yani ? Öyleyse YouTubede yapanlara bak adamın sekmelerini takip et aynılarını gir.
metinz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #7 Teyarev dedi: Hala aynı durumdamı yani? Öyleyse YouTube'da yapanlara bak adamın sekmelerini takip et aynılarını gir. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum dostum bir gelişme olursa buraya yazarım.
Teyarev dedi: Hala aynı durumdamı yani? Öyleyse YouTube'da yapanlara bak adamın sekmelerini takip et aynılarını gir. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum dostum bir gelişme olursa buraya yazarım.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 1 Haziran 2020 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #9 metinz dedi: Hemen deniyorum dostum bir gelişme olursa buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. metinz dedi: Hemen deniyorum dostum bir gelişme olursa buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... İstersen benim ayarlarıda ss atabilirim .
metinz dedi: Hemen deniyorum dostum bir gelişme olursa buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. metinz dedi: Hemen deniyorum dostum bir gelişme olursa buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... İstersen benim ayarlarıda ss atabilirim .
metinz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #10 Tamam sorunu kendim bir şeyler kurcalayarak buldum bu tartışmanın çözüldüğünü nasıl belli ederim?