W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 8 Kasım 2021 #1 Merhabalar. Fornite oynarken ısıya ve FPS'e bakmak istiyorum ama MSI Afterburner'ı açıyorum gerekli ayarları yapıyorum ama yine de açılmıyor. Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar. Fornite oynarken ısıya ve FPS'e bakmak istiyorum ama MSI Afterburner'ı açıyorum gerekli ayarları yapıyorum ama yine de açılmıyor. Yardımcı olur musunuz?
Enes_1311 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #11 Will Bettelheim dedi: Burası mı? Genişletmek için tıkla... Evet oraya oynadığın oyunun kısayolunu ekle sonra setup falan kurcala olur. Artı 0 Eksi
Will Bettelheim dedi: Burası mı? Genişletmek için tıkla... Evet oraya oynadığın oyunun kısayolunu ekle sonra setup falan kurcala olur.
KS KS W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 8 Kasım 2021 #12 Enes_1311 dedi: Evet oraya oynadığın oyunun kısayolunu ekle sonra setup falan kurcala olur. Genişletmek için tıkla... Her seferinde oyunda çık gir yapayım mı yoksa direkt gelir mi ekrana. Artı 0 Eksi
Enes_1311 dedi: Evet oraya oynadığın oyunun kısayolunu ekle sonra setup falan kurcala olur. Genişletmek için tıkla... Her seferinde oyunda çık gir yapayım mı yoksa direkt gelir mi ekrana.