MSİ AfterBurner Göstergeler Çalışmıyor

• Konuyu başlatan nlc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 6.317

nlc

Hectopat
Daha fazla  
Lenovo G50-70 laptop kullanıcısıyım. Msi AfterBurner proğramını kurdum. Fakat göstergeler çalışmıyor. Oyun için FPS ayarlarını, ekran kartı sıcaklığını vs oyunda gösteriyor ama proğramda göstermiyor. Ekran kartı AMD olduğu için mi ?

• Lenovo G50-70 Windows 10
  • İşlemci:intel core i5 1,70 GHz en yüksek hız 2,40 GHz
  • Ekran kartı :AMD Radeon R5 M230 4 GB
  • RAM:4 GB

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna girdiğim zaman göstergeler çalışmaya başlıyor.Neden böyle oluyor anlamıyorum İntel Graphics Family'i seçsem bile yine çalışmıyor.Yani sistem boşta iken güç tüketmiyor mu ? Yani elektrik bile olsa bir de oyunda iken GPU kullanımı %64 ile %100 arasında gidip geliyor.Oyunun video sahnelerinde %100 oluyor sahneleri geçtiğim zaman geri düşüyor.Oynadığım oyun Mafia 2. İşlemci nedense çok kasmıyor. %45-%55 civarında gidip geliyor işlemci 55 derece ekran kartı sıcaklığı ise 63-67 derece arasında gidip geliyor.Oyunun ekran kartına %99 yüklenmesi sizce problem olur mu ? yani kart yanmasın.Ekran kartına yüklenmenin ekran kartından tam performans alınmasıyla ilgisi var mı yani iyi bir şey mi CPU yüklenme yerine ekran kartına yükün binmesi ? @Recep Baltaş özellikle sizin yorumunuzu bekliyorum. Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı