MSİ AfterBurner Göstergeler Çalışmıyor

• Konuyu başlatan nlc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 6.319

nlc

Hectopat
Daha fazla  
Lenovo G50-70 laptop kullanıcısıyım. Msi AfterBurner proğramını kurdum. Fakat göstergeler çalışmıyor. Oyun için FPS ayarlarını, ekran kartı sıcaklığını vs oyunda gösteriyor ama proğramda göstermiyor. Ekran kartı AMD olduğu için mi ?

• Lenovo G50-70 Windows 10
  • İşlemci:intel core i5 1,70 GHz en yüksek hız 2,40 GHz
  • Ekran kartı :AMD Radeon R5 M230 4 GB
  • RAM:4 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna girdiğim zaman göstergeler çalışmaya başlıyor.Neden böyle oluyor anlamıyorum İntel Graphics Family'i seçsem bile yine çalışmıyor.Yani sistem boşta iken güç tüketmiyor mu ? Yani elektrik bile olsa bir de oyunda iken GPU kullanımı %64 ile %100 arasında gidip geliyor.Oyunun video sahnelerinde %100 oluyor sahneleri geçtiğim zaman geri düşüyor.Oynadığım oyun Mafia 2. İşlemci nedense çok kasmıyor. %45-%55 civarında gidip geliyor işlemci 55 derece ekran kartı sıcaklığı ise 63-67 derece arasında gidip geliyor.Oyunun ekran kartına %99 yüklenmesi sizce problem olur mu ? yani kart yanmasın.Ekran kartına yüklenmenin ekran kartından tam performans alınmasıyla ilgisi var mı yani iyi bir şey mi CPU yüklenme yerine ekran kartına yükün binmesi ? @Recep Baltaş özellikle sizin yorumunuzu bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…