MSI Afterburner GPU 1 ve GPU 2 ters gözüküyor

Bekossy

Centipat
Daha fazla  
Normalde GPU 1'in harici NVIDIA veya AMD, GPU 2'nin de dahili ekran kartı olup işlemci ekran kartının gözükmesi gerekiyor diye biliyorum ama MSI Afterburner'da tam tersini gösteriyor. Bu bir sorun mu, sorunsa nasıl çözebilirim?
Ekran kartım ve işlemcim fotoğrafta yazıyor.

İşlemcinin içindeki GPU her zaman önde gözükür. Bu normaldir siz oyunlarda istediğiniz performansı göremiyorsanız GPU öncelik ayarı yapmanız gerekir.

Hocam sanırım sizin varsayılannekran kartınız AMD olarak gözüküyor NVIDIA Denetim Masası'ndan varsayılan ekran kartını NVIDIA yapınca düzeliyordu.
Yani bende düzeldi.

Hocam sanırım sizin varsayılannekran kartınız amd olarak gözüküyor nvidia denetim masasından varsayılan ekran kartını nvidia yapınca düzeliyodu
Yani bende düzeldi
Bunu mu diyorsunuz?

Bunun otomatikte kalması gerekiyor diye biliyorum

İşlemcinin içindeki GPU her zaman önde gözükür. Bu normaldir siz oyunlarda istediğiniz performansı göremiyorsanız GPU öncelik ayarı yapmanız gerekir.

Nasıl yapabilirim?

Siz onu ekran kartınız olarak işaretleyin. Ayrıca öncelik ayarını daha net bilen birisi söylemesi daha iyi olur ben oyuncu PC'si kullanmayalı 2 sene oluyor unuttum
Hocam ekran kartı işaretlersem pc boşta da harici ekran kartı kullanır farklı olarak.Otomatik seçeneği oyundayken harici ekran kartını kullanır boştayken ise diğerini.Yani ekran kartına daha fazla iş bindirmekten başka bir şey değil sadece googleda falan dolaşırken işlemci ekran kartını değil de nvidia olanı kullanır diye biliyorum.Gene de yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler yanlışım varsa düzeltin.

Tüm yükü işlemci üzerine bindirmektense koskoca ekran kartına binmesi daha mantıklı olur fiziksel olarak bunu düşündüğümüzdede böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…