MSI Afterburner GPU kullanımı izlemesi kayboldu

phenex

Hectopat
Merhaba;
Laptopa MSI Afterburner indirdim, dahili ve harici ekran kartı olduğu için GPU 1 ve GPU 2 olarak ayrı iki kart gözüküyordu. İzleme kısmında GPU2 yani harici olan NVIDIA ekran kartının kullanımı, sıcaklık derecesi ve işlemci hızını seçmiştim. Fakat oyunu başlattığımda sadece GPU işlemci hızını gösteriyordu. Afterburner'i tekrar açtım, şu an GPU2 kullanımı ve sıcaklık kısmı gözükmüyor, GPU1 sıcaklığı ve GPU1 kullanımı duruyor, onlar dahili olan işlemci ekran kartının, ne yapmalıyım?

OSD'de göstermeyi açmamışsın fotoğrafa göre, ondan görünmüyor bilgi ekranında.

Hocam yanlış anlamışsınız sanırım zaten bunu göstermeyeceğim, bu dahili ekran kartı zaten. Bunun dışında GPU2 kullanımı ve GPU2 sıcaklığı vardı, onları göstermiştim fakat onlar silinmiş şuan yok. İşim onunla yani. Çünkü GPU2 yazan kısım NVIDIA ekran kartının değeri.

Ha direkt orada görünmemesi yani, anladım şimdi.

Ekran kartını görmüyor yani MSI Afterburner, sürücüyü silip yeniden kurabilir misin? Ayrıca NVIDIA Denetim Masası'ndaki GPU1 ve 2 için dağılım yaptın mı?

Hocam uygulamayı ilk yüklediğimde görmüştü, ayarları yaptım OSD etkinleştirdim. Sonra bir oyun açtım, oyunu açtığımda sadece GPU işlemci hızını gösteriyordu, MSI Afterburner'de sıcaklık ve kullanım kısmı kaybolmuştu. Bahsettiğin ayarlar nedir nasıl yapılır acaba?

NVIDIA ekran kartım olmadığı için tam bakamıyorum, ama direkt NVIDIA Denetim Masası'na girdiğinde sol taraftaki bölmelerden birinde olması lazım.

Hocam merhaba,
Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum. Sorunun çözümünü bulabildiniz mi?

Hocam bulamadım, tekrar da girmedim henüz. Şuan ne durumda bilmiyorum.

Bu sorun bende de oluyordu. Bunu şu şekilde çözdüm:

1- Ekran kartını zorlayan bir oyun açtım.
2- Sonra MSI Afterburner'ı açtım.

İlk başta MSI Afterburner'ı açınca uygulama ekran kartımı algılamıyordu. Fakat mesela Tomb Raider açtıktan sonra MSI Afterburner'ı açınca algılıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…