Metaldaqqer Megapat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #1 MSI Afterburner ekran kartı kullanımını dengesiz gösteriyor. Örnek %99'dan 0'a düşüyor, sonra geri çıkıyor ama oyunlarda performans kaybı yaşamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2018
MSI Afterburner ekran kartı kullanımını dengesiz gösteriyor. Örnek %99'dan 0'a düşüyor, sonra geri çıkıyor ama oyunlarda performans kaybı yaşamıyorum.
N Nayeon Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 636 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 11 Kasım 2018 #2 Metaldaqqer dedi: MSI Afterburner ekran kartı kullanımını dengesiz gösteriyor. Örnek %99'dan 0'a düşüyor, sonra geri çıkıyor ama oyunlarda performans kaybı yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor aynısı.
Metaldaqqer dedi: MSI Afterburner ekran kartı kullanımını dengesiz gösteriyor. Örnek %99'dan 0'a düşüyor, sonra geri çıkıyor ama oyunlarda performans kaybı yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor aynısı.