A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Mayıs 2021 #11 Sülo34 dedi: Sonunda oldu. Afterburner'ı sildim bilgisayarı yeniden başlattım sonra tekrar başka D: Diskine kurdum yine sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın hocam. İyi forumlar. Sülo34 dedi: Güncellemeler tam. Eki Görüntüle 1042485 Genişletmek için tıkla... Uygulamayı komple silip, baştan kurduktan sonra yeniden başlatın. Kurarken Windows'un olduğu yere kurmanızı öneririm. Son düzenleme: 26 Mayıs 2021
Sülo34 dedi: Sonunda oldu. Afterburner'ı sildim bilgisayarı yeniden başlattım sonra tekrar başka D: Diskine kurdum yine sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın hocam. İyi forumlar. Sülo34 dedi: Güncellemeler tam. Eki Görüntüle 1042485 Genişletmek için tıkla... Uygulamayı komple silip, baştan kurduktan sonra yeniden başlatın. Kurarken Windows'un olduğu yere kurmanızı öneririm.
MangrenTR Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 617 Çözümler 3 27 Mayıs 2021 #12 Sülo34 dedi: Sonunda oldu. Afterburner'ı sildim bilgisayarı yeniden başlattım sonra tekrar başka D: Diskine kurdum yine sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim hocam, aynı durum başıma gelmişti.
Sülo34 dedi: Sonunda oldu. Afterburner'ı sildim bilgisayarı yeniden başlattım sonra tekrar başka D: Diskine kurdum yine sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim hocam, aynı durum başıma gelmişti.
FurSam Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 722 Yer Buca/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #13 Uygulamayı kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor.