Msi Afterburner GTA5 OSD Ekran Gözükmeme Sorunu

MuhammedY

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar herkese öncelikle, benim sıkıntım non-steam gta5 oynuyorum torrent üzerinden ve msi afterburner'den fps kontrolü filan yapamıyorum. Programı açtığım halde osd (bilgi ekranı) gözükmüyor, gözükmesi için ne yapmam gerekiyor.?

Burada korsana destek verilmez. OSD ekranının gözükmesi için birkaç basit ayar yapman lazım.
Ancak ORJİNALİNİ alınca oyunun soruyu tekrar sorarsın.

Burada korsana destek verilmez. OSD ekranının gözükmesi için birkaç basit ayar yapman lazım.
Ancak ORJİNALİNİ alınca oyunun soruyu tekrar sorarsın.

Tabi ki orası öylede o kadar para verecek durumum yok malesef, varsa bildiğiniz bir yöntem söylerseniz eğer neyin ne kadar ne olduğunu görürüm en azından

Yalnız CS:GO'da vs diğer oyunlarda gözüküyor şuan için tek gta5

Diğer oyunlarda gözüküyorsa GTA V de de gözükür.

Malesef gözükmüyor, peki rivaturner gibi program var mı ? sıcaklık değerleri % kaç yük altında vs...

Malesef gözükmüyor, peki rivaturner gibi program var mı ? sıcaklık değerleri % kaç yük altında vs...
MSİ afterburner tek başına sıcaklıkları göstermez, sadece ölçer. Bunları ekrana getiren Riva turner statik serverdir. MSİ afterburneri kendi resmi sitesinden indirdiyseniz kurulum aşamasında riva turner statik serveri de kurayım mı diye sorar. Kabul edip 2 programı da kurarsınız. Sonra msi afterburneri açıp ayarlara girersiniz. Sonra Ayarlarda İzleme sekmesinin altında ekranda görmek istediğiniz sensörleri işaretler ve OSD bilgi ekranında göster dersiniz. Tamam der kapatırsınız. Msi afterburner tekrar açıldığında riva turner de açılır. Oyunlarda istedğiniz bilgileri görürsünüz. Detaylı ayarlar, yazı güyüklüğü, rengi, şekli gibi ayarları riva turnerden yaparsınız. Afterburner sadece algılayıcı görevi yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…