Alperen Yamac Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #1 Format attıktan sonra Afterburner yükledim fakat bu ekranla karşılaştım. Hiçbir şeye elleyemiyorum, nasıl yapabilirim? Laptop kullanmıyorum. Masaüstü PC, ekran kartı GTX 950. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2022
Format attıktan sonra Afterburner yükledim fakat bu ekranla karşılaştım. Hiçbir şeye elleyemiyorum, nasıl yapabilirim? Laptop kullanmıyorum. Masaüstü PC, ekran kartı GTX 950.
Çözüm EgeN7 31 Ağustos 2022 MSI Afterburner ayarlarında "Enable low-level IO driver" kısmının tikini kaldırıp dener misiniz? Bu da olmazsa bilgisayarınızda Valorant varsa sağ alttan Vanguard'dan çıkış yapın, MSI Afterburner'ı yeniden başlatın öyle deneyin.
MSI Afterburner ayarlarında "Enable low-level IO driver" kısmının tikini kaldırıp dener misiniz? Bu da olmazsa bilgisayarınızda Valorant varsa sağ alttan Vanguard'dan çıkış yapın, MSI Afterburner'ı yeniden başlatın öyle deneyin.
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.825 Çözümler 200 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 31 Ağustos 2022 #2 MSI Afterburner ayarlarında "Enable low-level IO driver" kısmının tikini kaldırıp dener misiniz? Bu da olmazsa bilgisayarınızda Valorant varsa sağ alttan Vanguard'dan çıkış yapın, MSI Afterburner'ı yeniden başlatın öyle deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
MSI Afterburner ayarlarında "Enable low-level IO driver" kısmının tikini kaldırıp dener misiniz? Bu da olmazsa bilgisayarınızda Valorant varsa sağ alttan Vanguard'dan çıkış yapın, MSI Afterburner'ı yeniden başlatın öyle deneyin.
KS KS Alperen Yamac Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #3 EgeN7 dedi: MSI Afterburner ayarlarında "enable Low-level IO driver" kısmının tikini kaldırıp dener misiniz? Eki Görüntüle 1501759 Bu da olmazsa bilgisayarınızda Valorant varsa sağ alttan Vanguard'dan çıkış yapın, MSI Afterburner'ı yeniden başlatın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
EgeN7 dedi: MSI Afterburner ayarlarında "enable Low-level IO driver" kısmının tikini kaldırıp dener misiniz? Eki Görüntüle 1501759 Bu da olmazsa bilgisayarınızda Valorant varsa sağ alttan Vanguard'dan çıkış yapın, MSI Afterburner'ı yeniden başlatın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol sorun çözüldü.