Nacru Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #1 MSI Afterburner programında simge olarak sağ altta bu şekilde bir değer yazıyor. Bu nedir?
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #2 Nacru dedi: MSI Afterburner programında simge olarak sağ altta bu şekilde bir değer yazıyor. Bu nedir? Eki Görüntüle 997392 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın sarf ettiği enerji olması lazım hocam sanırım laptop bilgisayarınız.
Nacru dedi: MSI Afterburner programında simge olarak sağ altta bu şekilde bir değer yazıyor. Bu nedir? Eki Görüntüle 997392 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın sarf ettiği enerji olması lazım hocam sanırım laptop bilgisayarınız.
Nacru Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #3 Penthos Music dedi: Bilgisayarın sarf ettiği enerji olması lazım hocam sanırım laptop bilgisayarınız. Genişletmek için tıkla... Hayır masaüstü. Hatta bugün ilk kullanımım. Değer neden bu kadar yüksek gözüküyor olabilir. Ve nasıl düşürebilirim?
Penthos Music dedi: Bilgisayarın sarf ettiği enerji olması lazım hocam sanırım laptop bilgisayarınız. Genişletmek için tıkla... Hayır masaüstü. Hatta bugün ilk kullanımım. Değer neden bu kadar yüksek gözüküyor olabilir. Ve nasıl düşürebilirim?
Ghost0628 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 890 Çözümler 3 29 Nisan 2021 #4 Nacru dedi: Hayır masaüstü. Hatta bugün ilk kullanımım. Değer neden bu kadar yüksek gözüküyor olabilir. Ve nasıl düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam o değerin ne olduğunu bilmiyorsanız, nasıl bu kadar yüksek olduğu kanısına vardınız? merak ettim.
Nacru dedi: Hayır masaüstü. Hatta bugün ilk kullanımım. Değer neden bu kadar yüksek gözüküyor olabilir. Ve nasıl düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam o değerin ne olduğunu bilmiyorsanız, nasıl bu kadar yüksek olduğu kanısına vardınız? merak ettim.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.795 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #5 Nacru dedi: MSI Afterburner programında simge olarak sağ altta bu şekilde bir değer yazıyor. Bu nedir? Eki Görüntüle 997392 Genişletmek için tıkla... Ekran kartının PSU'dan çektiği güç muhtemelen.
Nacru dedi: MSI Afterburner programında simge olarak sağ altta bu şekilde bir değer yazıyor. Bu nedir? Eki Görüntüle 997392 Genişletmek için tıkla... Ekran kartının PSU'dan çektiği güç muhtemelen.
Nacru Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #6 Ghost0628 dedi: Hocam o değerin ne olduğunu bilmiyorsanız, nasıl bu kadar yüksek olduğu kanısına vardınız? merak ettim. Genişletmek için tıkla... Başlıkta da bilmediğim için ne olduğunu sormuştum. Laptop ile kıyasladığı için yüksek olduğunu düşündüm. Haluk Albayrak dedi: Ekran kartının PSU'dan çektiği güç muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bu değerin ideali ne olmalıdır?
Ghost0628 dedi: Hocam o değerin ne olduğunu bilmiyorsanız, nasıl bu kadar yüksek olduğu kanısına vardınız? merak ettim. Genişletmek için tıkla... Başlıkta da bilmediğim için ne olduğunu sormuştum. Laptop ile kıyasladığı için yüksek olduğunu düşündüm. Haluk Albayrak dedi: Ekran kartının PSU'dan çektiği güç muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bu değerin ideali ne olmalıdır?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.795 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #7 Nacru dedi: Başlıkta da bilmediğim için ne olduğunu sormuştum. Laptop ile kıyasladığı için yüksek olduğunu düşündüm. Bu değerin ideali ne olmalıdır? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeline göre değişir hocam fakat boşta düşük olması normal.
Nacru dedi: Başlıkta da bilmediğim için ne olduğunu sormuştum. Laptop ile kıyasladığı için yüksek olduğunu düşündüm. Bu değerin ideali ne olmalıdır? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeline göre değişir hocam fakat boşta düşük olması normal.