matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 18 Mayıs 2020 #1 MSI Afterburner kullanarak şunları görmek istiyorum; ekran kartı kullanımı, ekran kartı sıcaklığı, işlemci kullanımı, işlemci sıcaklığı, RAM kullanımı ve FPS. Bunları görmek için hangi ayarları açmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
MSI Afterburner kullanarak şunları görmek istiyorum; ekran kartı kullanımı, ekran kartı sıcaklığı, işlemci kullanımı, işlemci sıcaklığı, RAM kullanımı ve FPS. Bunları görmek için hangi ayarları açmalıyım?
N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 18 Mayıs 2020 #2 Bende bu soruyu arıyorum yardımcı olacak var mı?
llllllllll Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 113 Çözümler 1 18 Mayıs 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 18 Mayıs 2020 #4 llllllllll dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklığını bulamadım o nerede?
llllllllll dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklığını bulamadım o nerede?
llllllllll Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 113 Çözümler 1 18 Mayıs 2020 #5 matrokor dedi: İşlemci sıcaklığını bulamadım o nerede? Genişletmek için tıkla... Osd kısmında CPU temperature diye yazıyor.
matrokor dedi: İşlemci sıcaklığını bulamadım o nerede? Genişletmek için tıkla... Osd kısmında CPU temperature diye yazıyor.