MSI Afterburner her şey 0 olarak gözüküyor

Reckleburs

Hectopat
Arkadaşlar kasanın kabloları karmaydı bende baştan temiz yaptım her şeyin doğru olduğuna %100 eminim ama bugün bir Valorant oyniyayım dedim kasa inanılmaz sıcaklaşmış. MSI Afterburner'i açıp bakayım dediğimde her şey 0 olarak gözüktü. Bunun anlamı ne ve nasıl çözerim? (FPS'de sıkıntı yoktu, DDU ile Driver'ı silip yeniden kurmayı denedim çözülmedi.)

rx 580 8gb daha önce çalısıyordu mesela şimdi radeon host service %76 ekran kartını kullanıyor

rx 580 8gb daha önce çalısıyordu mesela şimdi radeon host service %76 ekran kartını kullanıyor
Bilgisayarında Riot Vanguard varsa denetim masasından kaldır bende 1 haftadır uğraşıyorum ne işlemci sıcaklığına bakma programları çalışıyordu ne de msı afterburner kaldırınca düzeldi her şey

Ayarlara girin. Genel Ayarlar sekmesinde aşağıda "Enable low-level IO Driver" seçeneğindeki tiki kaldırın. Tamam deyip programı tekrar başlatın.
gtx 1650s li sisteme geçtim. ama yinede teşekkürler rx de iken böle sorunu çözmüştüm. bu seçenek tam olarak ne işe yarıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…