EmreKoltuk Picopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Merhaba MSI Afterburner indireceğim ama her türlü şeyde çalışıyor mu? Mesela MSI olmayan bir Lenovo gibi. Birazcık FPS artışı yapmayı düşünüyorum da.
Merhaba MSI Afterburner indireceğim ama her türlü şeyde çalışıyor mu? Mesela MSI olmayan bir Lenovo gibi. Birazcık FPS artışı yapmayı düşünüyorum da.
Çözüm He stole my money 19 Haziran 2025 EmreKoltuk dedi: Merhaba MSI Afterburner indireceğim ama her türlü şeyde çalışıyor mu? Mesela MSI olmayan bir Lenovo gibi. Birazcık FPS artışı yapmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... İlla MSI donanımına kesinlikle ihtiyacınız yok, diğer tüm firmaların ürünleri ile çalışmakta. Sadece çok eski donanımları görmediği oluyor.
EmreKoltuk dedi: Merhaba MSI Afterburner indireceğim ama her türlü şeyde çalışıyor mu? Mesela MSI olmayan bir Lenovo gibi. Birazcık FPS artışı yapmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... İlla MSI donanımına kesinlikle ihtiyacınız yok, diğer tüm firmaların ürünleri ile çalışmakta. Sadece çok eski donanımları görmediği oluyor.
M MyCoDeR Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 Laptop kullanıyosan hiç girme o işe. Daha fazla ısınır zarar verme olasılığın düşük ama ısındıkca zaten downclock yapacak GPU yine. Artı 0 Eksi
Laptop kullanıyosan hiç girme o işe. Daha fazla ısınır zarar verme olasılığın düşük ama ısındıkca zaten downclock yapacak GPU yine.
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 10.637 Çözümler 114 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | ASUS Dual RX 480 4GB OC | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R | Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 EmreKoltuk dedi: Merhaba MSI Afterburner indireceğim ama her türlü şeyde çalışıyor mu? Mesela MSI olmayan bir Lenovo gibi. Birazcık FPS artışı yapmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... İlla MSI donanımına kesinlikle ihtiyacınız yok, diğer tüm firmaların ürünleri ile çalışmakta. Sadece çok eski donanımları görmediği oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
EmreKoltuk dedi: Merhaba MSI Afterburner indireceğim ama her türlü şeyde çalışıyor mu? Mesela MSI olmayan bir Lenovo gibi. Birazcık FPS artışı yapmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... İlla MSI donanımına kesinlikle ihtiyacınız yok, diğer tüm firmaların ürünleri ile çalışmakta. Sadece çok eski donanımları görmediği oluyor.
KS KS EmreKoltuk Picopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #4 He stole my money dedi: İlla MSI donanımına kesinlikle ihtiyacınız yok, diğer tüm firmaların ürünleri ile çalışmakta. Sadece çok eski donanımları görmediği oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilmek istediğim buydu. Artı 0 Eksi
He stole my money dedi: İlla MSI donanımına kesinlikle ihtiyacınız yok, diğer tüm firmaların ürünleri ile çalışmakta. Sadece çok eski donanımları görmediği oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilmek istediğim buydu.