Çözüldü MSI Afterburner her şey ile uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmreKoltuk

Picopat
Daha fazla  
Merhaba MSI Afterburner indireceğim ama her türlü şeyde çalışıyor mu? Mesela MSI olmayan bir Lenovo gibi. Birazcık FPS artışı yapmayı düşünüyorum da.

Çözüm
Merhaba MSI Afterburner indireceğim ama her türlü şeyde çalışıyor mu? Mesela MSI olmayan bir Lenovo gibi. Birazcık FPS artışı yapmayı düşünüyorum da.
İlla MSI donanımına kesinlikle ihtiyacınız yok, diğer tüm firmaların ürünleri ile çalışmakta. Sadece çok eski donanımları görmediği oluyor.
Laptop kullanıyosan hiç girme o işe. Daha fazla ısınır zarar verme olasılığın düşük ama ısındıkca zaten downclock yapacak GPU yine.

İlla MSI donanımına kesinlikle ihtiyacınız yok, diğer tüm firmaların ürünleri ile çalışmakta. Sadece çok eski donanımları görmediği oluyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…