Emre Erdogan Ceylan Decapat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 8 Ekim 2020 #1 MSI Afterburner'ı kurdum. Her şeyi doğru yapmama rağmen ne uygulamadaki kadranlarda bir şey gösteriyor ne de oyunlarda. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Bir de oyunlarda CPU sıcaklığını gösterebilen başka program var mı?
MSI Afterburner'ı kurdum. Her şeyi doğru yapmama rağmen ne uygulamadaki kadranlarda bir şey gösteriyor ne de oyunlarda. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Bir de oyunlarda CPU sıcaklığını gösterebilen başka program var mı?
selcukan43 Hectopat Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #11 NotCry dedi: Kafama bir şey takıldı ekran kartı Driver'ın neden güncel değil xd. Genişletmek için tıkla... İnanır mısın daha öğlen bir şey yoktu, sen söyleyince fark ettim? Eski sürücüye dönmüş nasıl olduysa ya. Hemen güncelliyorum. selcukan43 dedi: İnanır mısın daha öğlen bir şey yoktu sen söyleyince fark ettim eski sürücüye dönmüş nasıl olduysa ya hemen güncelliyorum xd Genişletmek için tıkla... Şöyle paylaşayım. Yalnız nasıl eski sürücüye geri döner anlam veremedim hala. Dosya Ekleri 3.jpg 166,6 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
NotCry dedi: Kafama bir şey takıldı ekran kartı Driver'ın neden güncel değil xd. Genişletmek için tıkla... İnanır mısın daha öğlen bir şey yoktu, sen söyleyince fark ettim? Eski sürücüye dönmüş nasıl olduysa ya. Hemen güncelliyorum. selcukan43 dedi: İnanır mısın daha öğlen bir şey yoktu sen söyleyince fark ettim eski sürücüye dönmüş nasıl olduysa ya hemen güncelliyorum xd Genişletmek için tıkla... Şöyle paylaşayım. Yalnız nasıl eski sürücüye geri döner anlam veremedim hala.
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 8 Ekim 2020 #12 Bu durumu biri daha yaşamıştı, büyük ihtimalle şu şekilde çözebilirsiniz: [Çözüldü] MSI Afterburner değerleri göstermiyor - Technopat Sosyal Sorum bu arkadaşlar, bazı oyunlarda gösterirken bazılarında göstermiyor. Nedeni nedir? Afterburner ayarlarım da bu şekilde. www.technopat.net Kısaca, Application detection level ve Stealth mode ile ilgili. Bir de, şu resimde olduğu gibi açma/kapama için bir tuş belirleyebilirsiniz, benimki INSERT tuşu. Artı 0 Eksi
Bu durumu biri daha yaşamıştı, büyük ihtimalle şu şekilde çözebilirsiniz: [Çözüldü] MSI Afterburner değerleri göstermiyor - Technopat Sosyal Sorum bu arkadaşlar, bazı oyunlarda gösterirken bazılarında göstermiyor. Nedeni nedir? Afterburner ayarlarım da bu şekilde. www.technopat.net Kısaca, Application detection level ve Stealth mode ile ilgili. Bir de, şu resimde olduğu gibi açma/kapama için bir tuş belirleyebilirsiniz, benimki INSERT tuşu.