Çözüldü MSI Afterburner hiçbir oyunda çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

atakansogut

Hectopat
Merhabalar, MSI Afterburner'ı açtıktan sonra hiçbir oyunda CPU kullanımı, GPU kullanımı ve FPS gibi değerlerin hiçbirisini göremiyorum, daha önceden bunu yaşamış olan var mı, en son Bannerlord'ta bu sorun başıma gelmişti ve programı açıp kapattığımda(rivaturner) bu sorun düzelmişti, ancak şu an hiçbir şekilde bir değişiklik yok. Şimdiden yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler.

Oyunu kapatın. Programların hepsini de kapatın. Sonra Afterburner'a sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştırın. RTSS (Rivatuner) progamının da açıldığına emin olun, sonra tekrar deneyin. Reddit'te okudum bu çözümü, belki yardımı olur. Büyük ihtimal çözmez gibi.

Ek olarak her iki programın da güncel olduğuna emin olun, RTSS ve Afterburner'ın ayarlarında check now / kontrol et butonları olmalı. İkisini de güncelleyin güncellemeleri varsa.

afterburner.png

setup.png

rtss.png

Oyunu kapatın. Programların hepsini de kapatın. Sonra Afterburner'a sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştırın. RTSS (Rivatuner) progamının da açıldığına emin olun, sonra tekrar deneyin. Reddit'te okudum bu çözümü, belki yardımı olur. Büyük ihtimal çözmez gibi.

Ek olarak her iki programın da güncel olduğuna emin olun, RTSS ve Afterburner'ın ayarlarında check now / kontrol et butonları olmalı. İkisini de güncelleyin güncellemeleri varsa.

Eki Görüntüle 629110

Eki Görüntüle 629112

Eki Görüntüle 629111
Maalesef yönetici olarak çalıştırınca da bir işe yaramadı,programı baştan kurmuştum,dediğiniz gibi yapınca da en güncel sürümün olduğunu söylüyor.
oyun için de F1 basınca gpu cpu ve fps yi görebilirsiniz
Oyun içinde denedim ancak olmadı.

1596314572719.png

Benimde bilgisayarların birinde bu hata oluyordu, bilgi ekranını etkinleştire tuş atadım örneğin 1, riva turneri manuel açın arka planda kalsın, 1'e bastığınızda oyunda kullanımınız açılacaktır. Belki de "Bilgi ekranını yakalanmış video..." seçeneğinde tik yoktu ona da tik atın otomatik açılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı