3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Nisan 2022 #1 Oyun ekranıma CPU voltajını aktaramıyorum, Nasıl yapabilirim?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #2 Hangi seçenekler var bilmiyorum ama CPU voltajını neden görmek istiyorsunuz onu anlamış değilim. Bütün seçenekleri buraya gönderme imkanınız var mı?
Hangi seçenekler var bilmiyorum ama CPU voltajını neden görmek istiyorsunuz onu anlamış değilim. Bütün seçenekleri buraya gönderme imkanınız var mı?
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Nisan 2022 #3 Esdeath.xyz dedi: Hangi seçenekler var bilmiyorum ama CPU voltajını neden görmek istiyorsunuz onu anlamış değilim. Bütün seçenekleri buraya gönderme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Arada OC yapıyorum fakat oyun esnasında CPU voltajını göremiyorum. Afterburner ayarlarında CPU voltage ayarını etkinleştirip OSD göster yapmama rağmen çıkmıyor.
Esdeath.xyz dedi: Hangi seçenekler var bilmiyorum ama CPU voltajını neden görmek istiyorsunuz onu anlamış değilim. Bütün seçenekleri buraya gönderme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Arada OC yapıyorum fakat oyun esnasında CPU voltajını göremiyorum. Afterburner ayarlarında CPU voltage ayarını etkinleştirip OSD göster yapmama rağmen çıkmıyor.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #4 Voltaj ayarını Core Temp ile takip edin isterseniz. Eğer W değeri çok değişken değilse sıcaklığa göre sabittir zaten.
Voltaj ayarını Core Temp ile takip edin isterseniz. Eğer W değeri çok değişken değilse sıcaklığa göre sabittir zaten.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Nisan 2022 #5 Esdeath.xyz dedi: Voltaj ayarını Core Temp ile takip edin isterseniz. Eğer W değeri çok değişken değilse sıcaklığa göre sabittir zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam benim istediğim voltajı oyun oynarken takip edebilmek oyun dışı değil.
Esdeath.xyz dedi: Voltaj ayarını Core Temp ile takip edin isterseniz. Eğer W değeri çok değişken değilse sıcaklığa göre sabittir zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam benim istediğim voltajı oyun oynarken takip edebilmek oyun dışı değil.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.895 Çözümler 24 Yer Antalya 3 Nisan 2022 #6 HWiNFO yüklemen lazım.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Nisan 2022 #7 KeyN_N dedi: HWiNFO yüklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Var hocam.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.895 Çözümler 24 Yer Antalya 3 Nisan 2022 #8 361370 dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... Anlatımı biraz karışık. Şu videodan yapabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
361370 dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... Anlatımı biraz karışık. Şu videodan yapabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Nisan 2022 #9 KeyN_N dedi: Anlatımı biraz karışık. Şu videodan yapabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler ancak programı kapatıyorum kendi kendine açılıyor MSI Afterburner kapalı olmasına rağmen nasıl kapatabilirim?
KeyN_N dedi: Anlatımı biraz karışık. Şu videodan yapabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler ancak programı kapatıyorum kendi kendine açılıyor MSI Afterburner kapalı olmasına rağmen nasıl kapatabilirim?
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.895 Çözümler 24 Yer Antalya 3 Nisan 2022 #10 361370 dedi: Hocam teşekkürler ancak programı kapatıyorum kendi kendine açılıyor MSI Afterburner kapalı olmasına rağmen nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Yaptığın ayarlarla alakalı olmalı. Bende öyle bir sorun yok.
361370 dedi: Hocam teşekkürler ancak programı kapatıyorum kendi kendine açılıyor MSI Afterburner kapalı olmasına rağmen nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Yaptığın ayarlarla alakalı olmalı. Bende öyle bir sorun yok.