3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Nisan 2022 #11 KeyN_N dedi: Bilmiyorum. Yaptığın ayarlarla alakalı olmalı. Bende öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam silip yeniden yüklüyorum aynı sıfırlıyorum aynı bundan önce format atmıştım onda da aynıydı bu aralar rahatsız etmeye başladı.
KeyN_N dedi: Bilmiyorum. Yaptığın ayarlarla alakalı olmalı. Bende öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam silip yeniden yüklüyorum aynı sıfırlıyorum aynı bundan önce format atmıştım onda da aynıydı bu aralar rahatsız etmeye başladı.
T TiRaNTx Kilopat Katılım 21 Haziran 2017 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #12 Kısayol tuşu ayarlamalısınız Afterburner ayarlarına girin yukarıdaki sekmelerden OSD ekranına gelin bilgi ekranını etkinleştir vs yazar oradan oyun içinde veya video izlerken ( bu beni rahatsız eden yeri) çıkan değerleri kapatabilirsiniz.
Kısayol tuşu ayarlamalısınız Afterburner ayarlarına girin yukarıdaki sekmelerden OSD ekranına gelin bilgi ekranını etkinleştir vs yazar oradan oyun içinde veya video izlerken ( bu beni rahatsız eden yeri) çıkan değerleri kapatabilirsiniz.