MSI Afterburner İle GPU Tweak II AMD Ekran Kartında Çakışma Yapar mı?

Arkadaşlar ASUS STRIX RX 580 T8G kart var ve oyundaki değerleri görüntülemek istiyorum. MSI Afterburner kullansam sadece oyundaki FPS bilgilerini görmek için ASUS GPU Tweak programı ile çakışır mı? Kısacası FPS düşüşü olur mu?

MSI AFTERBURNER oyunlarda bile sorun yapabiliyor. Geçen yıl BF5'te sorun yapmıştı. Artık kullanmıyorum. Geçenlerde kuzen Call of Duty Warzone yükledi, açılmadı oyun. MSI AFTERBURNER'ı kapatınca açıldı.
Yazılımlarda şüphelendiğin bir durum varsa MSI AFTERBURNER'a da dikkat et.

MSI AFTERBURNER oyunlarda bile sorun yapabiliyor. Geçen yıl BF5'te sorun yapmıştı. Artık kullanmıyorum. Geçenlerde kuzen Call of Duty Warzone yükledi, açılmadı oyun. MSI AFTERBURNER'ı kapatınca açıldı.
Yazılımlarda şüphelendiğin bir durum varsa MSI AFTERBURNER'a da dikkat et.
Yaklaşık 2 hafta önce bilgisayarımda yüklüydü ve oyunlarda FPS düşüşü olduğu için bilgisayara format attım bir daha da kurmadım. Belki çakışma yapar da FPS düşüşü falan yaşanır diye. Şuan 2 hafta öncesine bakarak oyunda daha yüksek FPS alıyorum. Sadece GPU Tweak programını kullanıyorum OC modda. Yani Afterburner' a gerek yokmuş. Oyun değerlerini de o program ile görüntüleyebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı