hondacivic Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 77 Yer muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Merhaba ASUS Dual 1060 6 GB ekran kartına overclock yapmak istiyorum. GPU Tweak uygulamasını hiç beğenmedim, pek kullanışlı değil. Afterburner ile bu ekran kartına overclock yapabilir miyim sıkıntı olur mu? OC Scanner çalışır mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2023
Merhaba ASUS Dual 1060 6 GB ekran kartına overclock yapmak istiyorum. GPU Tweak uygulamasını hiç beğenmedim, pek kullanışlı değil. Afterburner ile bu ekran kartına overclock yapabilir miyim sıkıntı olur mu? OC Scanner çalışır mı? Şimdiden teşekkürler.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 17 Haziran 2023 #2 hondacivic dedi: Merhaba ASUS Dual 1060 6 GB ekran kartına overclock yapmak istiyorum. GPU Tweak uygulamasını hiç beğenmedim, pek kullanışlı değil. Afterburner ile bu ekran kartına overclock yapabilir miyim sıkıntı olur mu? OC scanner çalışır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yaparsan kartı eline alman olası 4 5 FPS için 2 3 binlik olurum dersen evet yapabilirsin.
hondacivic dedi: Merhaba ASUS Dual 1060 6 GB ekran kartına overclock yapmak istiyorum. GPU Tweak uygulamasını hiç beğenmedim, pek kullanışlı değil. Afterburner ile bu ekran kartına overclock yapabilir miyim sıkıntı olur mu? OC scanner çalışır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yaparsan kartı eline alman olası 4 5 FPS için 2 3 binlik olurum dersen evet yapabilirsin.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 17 Haziran 2023 #3 1060 OC yapılacak bir kart değil. Afterburner konusunda sorun yok tabii.