MSI Afterburner ile GTX1660 nasıl sessizleştirilir?

G2aGokax

Centipat
Daha fazla  
PC özellikleri bunlar sizce doğru mu yanlış mı PPC 2020 de alındı biraz sesli çalışıyor ondan düşünüyorum. Sesli oldugu için sizin de GTX1660 olup sesli olan varsa ya da çözmüş olan yardım edebilirse süper olur.

Dosya Ekleri

• gtxx.PNG
    gtxx.PNG
    6,8 KB · Görüntüleme: 42
  • msıafterburn.PNG
    msıafterburn.PNG
    209,1 KB · Görüntüleme: 48
  • ryzenn.PNG
    ryzenn.PNG
    28,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
PC özellikleri bunlar sizce doğru mu yanlış mı ppc 2020 de alındı biraz sesli çalışıyor ondan düşünüyorum. Sesli oldugu için sizin de GTX1660 olup sesli olan varsa ya da çözmüş olan yardım edebilirse süper olur.

Sağda fan Speed yazıyor oradaki a yı kaldır, diğer user gibi şey açık kalsın oradan ayarla yalnız bazı işlemlerde otomatik yükselmediği için sıcaklık patlayabilir.

Kart 45 dereceyken %55 fan devri çok fazla. Automatic butonundaki A açık kalsın, sağındakini kapat. Bu şekilde yaparsan kartın yazılımında fan devri nasıl olması gerekiyorsa o şekilde ayarlayacaktır. Yine çok hızlı dönüyorsa bu sefer A'yı kapatıp sağındakini aç ve ayarladan manuel fan ayarlaması yap.

PC 2020'de alındı ise yaklaşık 4 yıllık bir ekran kartınız var, bakımları yapılmadı ise gayet doğal. Termal macun ve Pad'leri değiştirip fanlarını ve soğutucu bloğuda güzelce temizlerseniz eskisi gibi sessiz sakin çalışır.
termal macun yeni daha 3 ay olmuştur pedler hakkında bilgim yok

Oyundayken kaç derece oluyor?
henüz bakmadım

Kart 45 dereceyken %55 fan devri çok fazla. Automatic butonundaki A açık kalsın, sağındakini kapat. Bu şekilde yaparsan kartın yazılımında fan devri nasıl olması gerekiyorsa o şekilde ayarlayacaktır. Yine çok hızlı dönüyorsa bu sefer A'yı kapatıp sağındakini aç ve ayarladan manuel fan ayarlaması yap.
a ya aldım şimdilik bakıcam teşekkürler

PC özellikleri bunlar sizce doğru mu yanlış mı PPC 2020 de alındı biraz sesli çalışıyor ondan düşünüyorum. Sesli oldugu için sizin de GTX1660 olup sesli olan varsa ya da çözmüş olan yardım edebilirse süper olur.
mem clock çok mu fazla 7000 kullanıyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı