MSI Afterburner ile Overclock performans sağlar mı?

Desmond383

Femtopat
Daha fazla  
Henüz ekran kartımı overclock etmedim. Yapan arkadaşlarım yorum yazarsa sevinirim.

Kesinlikle ediyor. Overclocklu bir cihaza bir de ben overclock yaptım . 300 fps aldığım valorantta 12-16 FPS fark etti.

Kesinlikle ediyor. Overclocklu bir cihaza bir de ben overclock yaptım . 300 fps aldığım valorantta 12-16 FPS fark etti.
Yani ben bunu cyberpunk için yapmak istiyorum geçen gün donanım arşivin videosunda bahsettiği işlemi uyguladım fark etti ama şuan ultrada 50-55 fps alıyorum
Ekran kartına göre değişir alacağınız verim. Sisteminizi yazarsanız daha iyi olur.
Yani r7 2700x
16 GB 3200 ram
Rtx 2070 e sahibim

Yani ben bunu cyberpunk için yapmak istiyorum geçen gün donanım arşivin videosunda bahsettiği işlemi uyguladım fark etti ama şuan ultrada 50-55 fps alıyorum

Yani r7 2700x
16 GB 3200 ram
Rtx 2070 e sahibim
Ekran kartının markası ne? Benimkinin soğutması iyi olduğu için +90 MHz overclock yapabildim, kötü soğutmalı bir ekran kartında bunun yarısı zor yapılır.

Ekran kartının markası ne? Benimkinin soğutması iyi olduğu için +90 MHz overclock yapabildim, kötü soğutmalı bir ekran kartında bunun yarısı zor yapılır.
Msı fakat sıvı soğutma takılı üzerinde ben sonradan taktırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…