MSI Afterburner ile oyunda ekran kartı sıcaklığı ve kullanımını öğrenme

@er36po Merhaba hocam afterburner 'ı fps, gpu kullanımı vs. seçenekleri görebilmek için indirdim programın altını üstüne getirdim ancak oyuna veya herhangi bir yere girdiğimde değerleri bir türlü göremiyorum. Yardımcı olur musun?

er36po
Hocam kurulumu yaptım. Yanlız, OSD'de görmek için Rivaturner lazım mı?

er36po
Hocam Rivaturner gerekli mi, ekran da değerleri görmek için?

er36po
Hocam, Wolfenstein:Old Blood oynamak için dediklerinizi yaptım ama, oyun açılıp kapandı. Bende Rivaturner'i sildim ve, sadece MSI afterburner kurdum. Sonra, oyun yağ gibi aktı.

@CYP, peki Afterburner'ı tamamen kaldırıp tekrar, RivaTuner ile birlikte kurup denediniz mi?
Bazen ilk kurulumda bu tarz hatalar olabiliyor.

''RivaTuner ile birlikte'' derken; Afterburner'in kurulumu bittikten sonra otomatik RivaTunar'in kurulumu başlıyor.

er36po
Şuan deniyorum.

er36po
Yükledim hocam. Şimdi, Rivaturner için uyarı geldi, bir sayfa açıldı ama, kapadım.

OSD'de göster seçeneği geldi hocam.

Başlangıçtan, Rivaturner'e giriyorum ve, bu sayfa çıkıyor ama, devamında bir şey olmuyor.

er36po
Hocam ilginç bir sonuca vardı. 2 oyunda denedim;
-Singularity (Oyun sorunsuz açıldı ve, oynadım. Ekran değerleri gözüktü.)
- Wolfenstein.OB (Oyun giriş ekranından sonra kapandı. Rivaturner'i kapatıp tekrar denedim. Bu defada oyun çalıştı ama, bilgileri göstermedi.)
Yani böyle ilginç bir sonuca ulaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…