D3D12 dediğin zaten FPS?MSI Afterburner sadece FPS gorme. D3D12 gormek istemiyorum sadece FPS sayısını goremek istiyorum.
D3D12 dediğin zaten FPS?
nvidia ekran kartın varsa ALT+R tuş kombinasyonunu kullanarak gözlemleyebilirsin. msi afterburner yüklemene bile gerek yok. Ekranın sağ üst köşesine geliyor bilgiler.MSI Afterburner sadece FPS gorme. D3D12 gormek istemiyorum sadece FPS sayısını goremek istiyorum.
Yaptım ama olmadıEmin değilim ama afterburner ayarlar sekmesinde > FPS sekmesinin altında "graph limits" > "override graph name" tik seçili olsun sağda yazan yazıyı sil boş kalsın dene olacak mı bakalım.
Ayarı aşağıdaki gibi yapıp rivaturnerin çalıştığına emin olacaksın. Başka ayar yapmana gerek yok. Eğer oyunda görmüyorsa başka bir oyunda dene. O'da olmazsa Rivaturner üzerinden "Application detection level" ayarını medium ya da high dene.MSI Afterburner sadece FPS gorme. D3D12 gormek istemiyorum sadece FPS sayısını goremek istiyorum.
Grup adını üstüne yaz tiki seçip oradakini de silmeyi deneyin bakalım olacak mı?
Ayarı aşağıdaki gibi yapıp rivaturnerin çalıştığına emin olacaksın. Başka ayar yapmana gerek yok. Eğer oyunda görmüyorsa başka bir oyunda dene. O'da olmazsa Rivaturner üzerinden "Application detection level" ayarını medium ya da high dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.