Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.459 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 3 Şubat 2019 #1 İzleme sekmesinde HDD1 var, bu kullandığım harddisk. Ama HDD2 gibi bir şey yok. SSD'yi görme şansım var mı?
İzleme sekmesinde HDD1 var, bu kullandığım harddisk. Ama HDD2 gibi bir şey yok. SSD'yi görme şansım var mı?
Emircan Döndü Megapat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 715 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2019 #2 SSD marka modelin nedir ?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.459 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 3 Şubat 2019 #3 Emircan Döndü dedi: SSD marka modelin nedir ? Genişletmek için tıkla... Bir önemi yok ama Samsung 970 Evo 250 GB NVMe.
Emircan Döndü dedi: SSD marka modelin nedir ? Genişletmek için tıkla... Bir önemi yok ama Samsung 970 Evo 250 GB NVMe.
sarahsoles Decapat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Şubat 2019 #4 Hwinfo indirin, HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics Free Hardware Analysis, Monitoring and Reporting. In-depth Hardware Information, Real-Time System Monitoring, Reporting & more www.hwinfo.com Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Rename'e tıklayarak da ismi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Afterburner üzerinden yolu için, Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com
Hwinfo indirin, HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics Free Hardware Analysis, Monitoring and Reporting. In-depth Hardware Information, Real-Time System Monitoring, Reporting & more www.hwinfo.com Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Rename'e tıklayarak da ismi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Afterburner üzerinden yolu için, Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.459 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 7 Şubat 2019 #5 HWinfo ile istediğimi söylemedim. Oyun içerisinde Afterburner ile görmek istiyorum. sarahsoles dedi: Afterburner üzerinden yolu için, Genişletmek için tıkla... Orada sadece HDD1 olduğunu belirttim. SSD görünmüyor, sorun o.
HWinfo ile istediğimi söylemedim. Oyun içerisinde Afterburner ile görmek istiyorum. sarahsoles dedi: Afterburner üzerinden yolu için, Genişletmek için tıkla... Orada sadece HDD1 olduğunu belirttim. SSD görünmüyor, sorun o.
50050 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 1.328 Makaleler 9 Çözümler 4 7 Şubat 2019 #6 Ayarlar > İzleme > Aktif donanım izleme grafiği Bu kısımda çıkan "SMART.dll" kutucuğunu aktifleştirmeniz gerekiyor. Ondan sonra HDD2'yi seçeceksiniz. Dosya Ekleri MSIAfterburner_0nVsbRO5Im.png 13,9 KB · Görüntüleme: 185
Ayarlar > İzleme > Aktif donanım izleme grafiği Bu kısımda çıkan "SMART.dll" kutucuğunu aktifleştirmeniz gerekiyor. Ondan sonra HDD2'yi seçeceksiniz.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.459 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 7 Şubat 2019 #7 Kardeşim anlamıyor musun? HDD1 var ama 2 yok. Daha nasıl izah edeyim?
PenguenTV Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 150 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi - Öğrenci 7 Şubat 2019 #8 SSD-Z programı var. Bu program yardımı ile SSD hakkında bilgileri ve sıcaklıkları görebilirsin.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.459 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 7 Şubat 2019 #9 PenguenTV dedi: SSD-Z programı var. Bu program yardımı ile SSD hakkında bilgileri ve sıcaklıkları görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Farkındaysanız SSD'nin bilgilerini görmek istediğimi söylemiyorum. Oyun içerisinde Afterburner ile görmek istiyorum.
PenguenTV dedi: SSD-Z programı var. Bu program yardımı ile SSD hakkında bilgileri ve sıcaklıkları görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Farkındaysanız SSD'nin bilgilerini görmek istediğimi söylemiyorum. Oyun içerisinde Afterburner ile görmek istiyorum.
PenguenTV Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 150 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi - Öğrenci 7 Şubat 2019 #10 Vavien. dedi: Farkındaysanız SSD'nin bilgilerini görmek istediğimi söylemiyorum. Oyun içerisinde Afterburner ile görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, okudum ne demek istediğinizi fakat sadece bilgi paylaşımı olması için yazdım. Belki işinize yarar. Sonuç olarak burada bilgiyi para ile almıyorsunuz, her türlü bilgi size veya başkasının işine yarayabilir.
Vavien. dedi: Farkındaysanız SSD'nin bilgilerini görmek istediğimi söylemiyorum. Oyun içerisinde Afterburner ile görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, okudum ne demek istediğinizi fakat sadece bilgi paylaşımı olması için yazdım. Belki işinize yarar. Sonuç olarak burada bilgiyi para ile almıyorsunuz, her türlü bilgi size veya başkasının işine yarayabilir.