Raons Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 33 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar benim arkada bir program açık olmamasına rağmen GPU clock ve Memory clock değerleri sıcaklık değerleri bu şekilde neden kaynaklıdır bu? bu arada hiç mhz değerleri değişmiyor ne olursa olsun böyle Raons dedi: Arkadaşlar benim arkada bir program açık olmamasına rağmen GPU clock ve Memory clock değerleri sıcaklık değerleri bu şekilde neden kaynaklıdır bu? bu arada hiç mhz değerleri değişmiyor ne olursa olsun böyle Genişletmek için tıkla... sksjsj Son düzenleme: 20 Mayıs 2020
Arkadaşlar benim arkada bir program açık olmamasına rağmen GPU clock ve Memory clock değerleri sıcaklık değerleri bu şekilde neden kaynaklıdır bu? bu arada hiç mhz değerleri değişmiyor ne olursa olsun böyle Raons dedi: Arkadaşlar benim arkada bir program açık olmamasına rağmen GPU clock ve Memory clock değerleri sıcaklık değerleri bu şekilde neden kaynaklıdır bu? bu arada hiç mhz değerleri değişmiyor ne olursa olsun böyle Genişletmek için tıkla... sksjsj