wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.434 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Görselde gözüktüğü gibi işlemci sıcaklığı ve işlemci kullanımı arasında bir boşluk var. Bunu nasıl kapatırım? Sürprizbozan
Görselde gözüktüğü gibi işlemci sıcaklığı ve işlemci kullanımı arasında bir boşluk var. Bunu nasıl kapatırım? Sürprizbozan
Çözüm sosyal123 15 Nisan 2023 wennzy dedi: Doğru çok güzel olmuş. GPU verileride olacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım tamam. Dosya ilgili konumu at ama önce oyunu ve programı kapat tekrar aç. MSIAfterburnerCFG-2.rar drive.google.com
wennzy dedi: Doğru çok güzel olmuş. GPU verileride olacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım tamam. Dosya ilgili konumu at ama önce oyunu ve programı kapat tekrar aç. MSIAfterburnerCFG-2.rar drive.google.com
KS KS wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.434 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #21 sosyal123 dedi: İyi mi? Eki Görüntüle 1740795 Genişletmek için tıkla... Gayet güzel olmuş. Elinize sağlık. Yalnız, FPS ve FrameTime ile CPU kategorisi arasında boşluk bırakma imkanımız var mı? Yoksa sağlık olsun. Artı 0 Eksi
sosyal123 dedi: İyi mi? Eki Görüntüle 1740795 Genişletmek için tıkla... Gayet güzel olmuş. Elinize sağlık. Yalnız, FPS ve FrameTime ile CPU kategorisi arasında boşluk bırakma imkanımız var mı? Yoksa sağlık olsun.
sosyal123 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 1.384 Makaleler 6 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Nisan 2023 #22 wennzy dedi: Gayet güzel olmuş. Elinize sağlık. Yalnız, FPS ve FrameTime ile CPU kategorisi arasında boşluk bırakma imkanımız var mı? Yoksa sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Umarım doğru anladım. Eğer yanlış ise siz sıralamayı ve arada nerede boşluk olacaksa o şekilde yazılı olarak yazın. Artı 0 Eksi
wennzy dedi: Gayet güzel olmuş. Elinize sağlık. Yalnız, FPS ve FrameTime ile CPU kategorisi arasında boşluk bırakma imkanımız var mı? Yoksa sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Umarım doğru anladım. Eğer yanlış ise siz sıralamayı ve arada nerede boşluk olacaksa o şekilde yazılı olarak yazın.
KS KS wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.434 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #23 sosyal123 dedi: Umarım doğru anladım. Eğer yanlış ise siz sıralamayı ve arada nerede boşluk olacaksa o şekilde yazılı olarak yazın. Eki Görüntüle 1740800 Genişletmek için tıkla... Doğru çok güzel olmuş. GPU verileride olacak değil mi? Artı 0 Eksi
sosyal123 dedi: Umarım doğru anladım. Eğer yanlış ise siz sıralamayı ve arada nerede boşluk olacaksa o şekilde yazılı olarak yazın. Eki Görüntüle 1740800 Genişletmek için tıkla... Doğru çok güzel olmuş. GPU verileride olacak değil mi?
sosyal123 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 1.384 Makaleler 6 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Nisan 2023 #24 wennzy dedi: Doğru çok güzel olmuş. GPU verileride olacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım tamam. Dosya ilgili konumu at ama önce oyunu ve programı kapat tekrar aç. MSIAfterburnerCFG-2.rar drive.google.com Son düzenleme: 15 Nisan 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
wennzy dedi: Doğru çok güzel olmuş. GPU verileride olacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım tamam. Dosya ilgili konumu at ama önce oyunu ve programı kapat tekrar aç. MSIAfterburnerCFG-2.rar drive.google.com
KS KS wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.434 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #25 sosyal123 dedi: Sanırım tamam. Dosya ilgili konumu at ama önce oyunu ve programı kapat tekrar aç. MSIAfterburnerCFG-2.rar drive.google.com Eki Görüntüle 1740847 Genişletmek için tıkla... Elleriniz sağlık. Artı 0 Eksi
sosyal123 dedi: Sanırım tamam. Dosya ilgili konumu at ama önce oyunu ve programı kapat tekrar aç. MSIAfterburnerCFG-2.rar drive.google.com Eki Görüntüle 1740847 Genişletmek için tıkla... Elleriniz sağlık.
Kutay Esmez Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 378 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #26 @sosyal123 hocam aradaki boşluğu nasıl kapattığınızı anlatabilir misiniz? Ben de ram kullanımının diğerlerinden ayrı ve işlemci değerlerinin bitişik olması için uğraşıyorum ama yapamadım. Artı 0 Eksi
@sosyal123 hocam aradaki boşluğu nasıl kapattığınızı anlatabilir misiniz? Ben de ram kullanımının diğerlerinden ayrı ve işlemci değerlerinin bitişik olması için uğraşıyorum ama yapamadım.