MSI Afterburner kasma problemi

Renovatio

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Bilgisayarıma MSI Afterburner kurduğumda ayar yapılamayacak derecede kasıyor. Afterburner penceresini sürüklüyorum, 5 saniye sonra taşınıyor. Ayarlara girdiğimde yine 5 saniye sonra açılıyor ve ayarlar penceresinin durumu daha kötü, sekmeye tıkla sonra otur açılmasını bekle cinsinden. Görev yöneticisinden kontrol ettiğim zaman da kaynak kullanımı yok denecek kadar az. Böyle bir durum başına gelen var mı?

• -Windows 10 Sürüm 1709 Temiz Kurulum
  • -En güncel sürücüler yüklü
  • -DirectX güncel
  • -MSI Afterburner sürüm 4.4.2
  • -MSI GE73VR 7RE (2 günlük bilgisayar)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı kasma oldu. Hatta uğraşmadım daha sonra denemedim. Acayip kastı iki ayar yapalım dedik geri kapattım ben de. Bir daha bakarsam sorunu çözersem haber veririm.

ALINTI:
Sistemin dizüstü olduğu için gayet normal. Pascal mimarili dizüstü ekran kartları, gerekmedikçe tamamen kapatıyor kendini. MSI Afterburner açıkken de değerleri okuması için ekran kartından bilgi istiyor, ekran kartı da tamamen kapalı olduğu için baştan başlıyor, bilgileri programa gönderip tekrar kapanıyor. Bu işlem her 1 saniyede gerçekleştiği için program sürekli takılıyor.

Bu yüzden bi render veya oyun açık iken bu sorunu yaşamıyorsunuz.

Bu postu attıktan birkaç hafta sonra problem çözülmüştü fakat konuda belirtmeyi unutmuşum. Tek yaptığım değişiklik ekran kartı güncellemesiydi. Sanırım güncelleme problemi çözdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…