notemirs Attopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Dün MSI Afterburner'ı yükledim FPS değerlerini ölçmek için otomatik overclock yapar mı? Kendim ana ekranda hiçbir şeyi ellemedim sadece izlemeden sıcaklık değerlerini açtım bir de fan hızını arttırırsak bir şey olur mu?
Dün MSI Afterburner'ı yükledim FPS değerlerini ölçmek için otomatik overclock yapar mı? Kendim ana ekranda hiçbir şeyi ellemedim sadece izlemeden sıcaklık değerlerini açtım bir de fan hızını arttırırsak bir şey olur mu?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 26 Mayıs 2021 #2 Hayır yapmaz. Neden yapsın ki? Fan hızını arttırırsan bozulabilir. Az az arttırarak deneyebilirsin.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.249 Makaleler 2 Çözümler 11 26 Mayıs 2021 #3 Kendi kendine Overclock yapamaz.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 26 Mayıs 2021 #4 Hayır siz yapmadığınız sürece yapmaz.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.830 Makaleler 13 Çözümler 35 26 Mayıs 2021 #5 Tabii ki yapmaz.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #6 William Crusader dedi: Hayır yapmaz. Neden yapsın ki? Fan hızını arttırırsan bozulabilir. Az az arttırarak deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 1070 ti ı 90 fan hızı ile 3 sene kullandım hiç sıkıntı olmadı hatta sattım geçen hafta.
William Crusader dedi: Hayır yapmaz. Neden yapsın ki? Fan hızını arttırırsan bozulabilir. Az az arttırarak deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 1070 ti ı 90 fan hızı ile 3 sene kullandım hiç sıkıntı olmadı hatta sattım geçen hafta.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 26 Mayıs 2021 #7 Je m en fiche dedi: 1070 ti ı 90 fan hızı ile 3 sene kullandım hiç sıkıntı olmadı hatta sattım geçen hafta. Genişletmek için tıkla... ''Seninkinde olmadı diye kimsede olmayacak demek değil.''
Je m en fiche dedi: 1070 ti ı 90 fan hızı ile 3 sene kullandım hiç sıkıntı olmadı hatta sattım geçen hafta. Genişletmek için tıkla... ''Seninkinde olmadı diye kimsede olmayacak demek değil.''
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #8 William Crusader dedi: ''Seninkinde olmadı diye kimsede olmayacak demek değil.'' Genişletmek için tıkla... E tabi ama aman bozulur diye düzgü performans alamıyor millet korkusundan o yüzden dedim.
William Crusader dedi: ''Seninkinde olmadı diye kimsede olmayacak demek değil.'' Genişletmek için tıkla... E tabi ama aman bozulur diye düzgü performans alamıyor millet korkusundan o yüzden dedim.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 26 Mayıs 2021 #9 Je m en fiche dedi: E tabi ama aman bozulur diye düzgü performans alamıyor millet korkusundan o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Riskli bir iş. Ya bozulur ise? Ödeyecek misin?
Je m en fiche dedi: E tabi ama aman bozulur diye düzgü performans alamıyor millet korkusundan o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Riskli bir iş. Ya bozulur ise? Ödeyecek misin?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #10 William Crusader dedi: Riskli bir iş. Ya bozulur ise? Ödeyecek misin? Genişletmek için tıkla... Neden birisi sizin zıttınızda bir fikir söyleyince baskılamaya çalışıyorsunuz konusu sahibi istediğini seçebilir bence
William Crusader dedi: Riskli bir iş. Ya bozulur ise? Ödeyecek misin? Genişletmek için tıkla... Neden birisi sizin zıttınızda bir fikir söyleyince baskılamaya çalışıyorsunuz konusu sahibi istediğini seçebilir bence