MSI Afterburner kullanıcı fan kontrolü çalışmıyor

AkınTR

Centipat
İyi akşamlar Technopat.
Kullanıcı ayarlı otomatik fan özelliğini aktif ettim fakat hiçbir değişiklik olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Fan hızı güncelleme aralığı ve hysterese özellikleri nedir ne işe yarıyorlar?

msı.PNG

Ekran kartı modeliniz nedir? Fan hızını oyunda takip ediyor musunuz? Fan hızı güncelleme aralığı: Fan hızının değişmesi için verilen komut süresinin aralığı yani 5000 milisaniyede (5 saniye) bir fan hızını sıcaklığa göre ayarlayacak program. Yani sıcaklık değişince hemen fan hızı da değişmeyecek, 5 saniye aralıklarla kontrol edilecek fan hızı.

Ekran kartım GTX 1050 2GT lp OC. MSI Afterburner uygulamasında fan hızı en düşük %40 olarak gözüküyor.
Normalde fan hızı göstergesini aktif etmiyorum.
@Lee Yubin

League of Legends Screenshot 2021.11.04 - 22.50.25.82 (2).png

Son düzenleme:
Ekran kartım GTX 1050 2GT lp OC. MSI Afterburner uygulamasında fan hızı en düşük %40 olarak gözüküyor.
Normalde fan hızı göstergesini aktif etmiyorum.
@Lee Yubin

Eki Görüntüle 1206356
Siz zaten en düşük %40 olarak ayarlamışsınız, bir yanlışlık göremedim aldığınız SS'te. Şu şekilde yapın, belli bir derece kadar dönmesin fanları. Boştayken zaten ısınmıyor kart.

1636057430113.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı