MSI AFTERBURNER Kullanımı Hakkında?

Emin Bozgeyik

Megapat
Makaleler
12
Yer
The Earth
Merhaba arkadaşlar, sizlerden bir ricada bulunucaktım... MSI AFTERBURNER kullanımı hakkında bilgi vermenize ihtiyacım var. Ayrı olarak neler yapabiliriz? Frekans ve voltaj değerleri ile oynamak mümkün müdür? öğrenmek isterim, şimdiden teşekkürler.

DİP NOT: Beraberinde inen; RivaTuner Statistics Server, programı hakkında da kısa bir bilgilendirici not geçerseniz sevinirim... Dikkatimi çekti doğrusu, Fraps' tan daha kaliteli bir yazılım gibi gözüküyor, lütfen bu ön sezime de bir açıklık getirin.

RivaTuner sayesinde oyun içindeyken gerçek zamanlı olarak FPS, Ram kullanımı, GPU, CPU vb. kullanımlarını görebilirsin. MSI Afterburner bilindiği üzere GPU O.C programı. Kolay bir şekilde GPU O.C edebilirsin. Ben Laptopta kullandığım için voltaj falan bilmiyorum ama o konuda bilenler yardımcı olacaktır.

Gayet güzel! Fakat konuyu açtığım yer itibariyle sizde anlamışsınızdır ki, asıl konuyu O.C. ve voltaj parametlerinin kullanımı için açtım... Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Merhaba ben Msi afterburneri açtığımda pc kendine restart atıyor sorun nedir ve usb girişine telefonu bağlarsamda aynı sorunlar karşılaşıyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…