MSI Afterburner Memory Clock değeri nasıl görülür?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi sosyaller.
Forza 4 oynarken GPU Clock'u görebiliyorum ama ekran kartının Memory Clock'unu görme ayarını bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Herkese iyi sosyaller.
Forza 4 oynarken GPU Clock'u görebiliyorum ama ekran kartının Memory Clock'unu görme ayarını bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Rivaturer kuruluysa PC de MSI Afterburner ayarlarında açabilirsin orada detaylı bir şekilde yazıyor.

Hocam böyle bir seçenek yok o yüzden bu konuyu açtım.

Peki ana ekranda gözüküyor hani alttaki o tik kısmını üstünde ekran kartı olması lazım veya dikkatlıce gözden geçir o yoksa ekran kartında bir şey olabilir.

Hocam böyle bir seçenek yok o yüzden bu konuyu açtım.
Bir türlü bulamadığınızı ifade ettiğiniz için uygulamanızda sorun olmayacağını düşündüm. Yani siz bulamıyorsunuz sandım.

Yakın zamanda ekran kartı değiştirdiniz mi?

Çözenlerden biri şu şekilde çözmüş:

Afterburner ayarlarındaki "Enable low-level IO driver" tikini kaldırın, Afterburner'ı yeniden başlatın. Sonra aynı işlemi tekrar yapın, yani Enable low-level IO driver ayarını tikleyin, yine Afterburner'ı yeniden başlatın. Belki bundan sonra gözükür.

Ekstra çözümler:

- Birisi overclock yaptıktan sonra bazı ayarların kaybolduğunu söylemiş.

- Bir başkası ilginç bir şekilde core clock / memory clock ayarlarının listenin en altına gittiğini belirtmiş.

- Memory clock'u göremediği zaman MSI Afterburner ve RTSS'i yeniden başlatıp çözenler de olmuş.

- Ayrıca PC'ye yeni bir ekran kartı taktıktan sonra da bu sorunu yaşayanlar olmuş. Bu arkadaşlar için de MSI Afterburner ve RTSS'i hiçbir ayar kalmayacak şekilde silip yeniden yüklemeleri önerilmiş, aynı şekilde ekran kartı sürücülerini de.

Son düzenleme:
Sisteme yeni ekran kartı taktım taktıktan sonra format atıp bir daha kurdum ondan sonra bu ayar gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…